Lars Ellers store hjerte
larseller-stanleycup_130_080818_BP.jpg

Lars Eller med Stanley Cup'en i Rødovre

Lars Eller har stadig sine tanker i RSIK, så Lars Eller Fonden er blevet 75.000 kroner stærkere. Fonden støtter økonomisk pressede familier, hvis børn spiller eller ønsker at spille i RSIK. Foto: Brian Poulsen / arkiv
ishockey NHL-spilleren Lars Eller har ikke glemt sin barndomsklub, for han har valgt at donere 75.000 kroner til RSIK, som han fik sammen med 'Intet er umuligt'-prisen. "Jeg er benovet over, at nogen har så stort et hjerte som Lars," siger RSIKs sportschef Thomas Madsen.

Lars Eller blev hædret med den såkaldte “Intet er umuligt”-pris ved Sport 2018-gallaen i Herning. Med prisen fulgte 75.000 kroner på en check og de penge er nu givet videre til RSIK.
“Toyotas ‘Intet er umuligt-pris’ er en anderkendelse af et stort resultat, som jeg er stolt af. Jeg har valgt at give prisen på 75.000 kroner videre for at hjælpe børn i Rødovre og omegn med at få råd til at spille ishockey. Ishockeyen har givet mig oplevelser og værdier, som jeg synes er vigtige og jeg vil gerne støtte unge drenge og piger, så de kan få de samme oplevelser, som har betydet så meget for mig,” udtaler Lars Eller i et opslag på Team Danmarks Facebook.

RSIKs sportschef Thomas Madsen glæder sig over rødovredrengen i den amerikanske hovedstad, tænker på sin barndomsklub.
“Først og fremmest er jeg benovet over, at nogen har så stort et hjerte som Lars, at han gerne vil hjælpe nogen til at komme igang med ishockeyen. Han er jo et forbillede for alle, for den måde han giver igen til sine rødder.”
“Tanken er, at pengene går ind i Lars Ellers fond. På den måde vil pengene hjælpe økonomisk trængte familier, som har børn i RSIK eller som ønsker, at deres børn skal spille i ishockey i Rødovre.”Kommentarer
Top