Køb den rigtige dyne
WEB_ringsted-dun_001_180119_BP.jpg
SPONSORERET INDHOLD Det er en god idé at bruge den rigtige dyne, når du sover. For vi slider hurtigere på den billige fjerdyne fremfor en god dundyne, når vi sover og så kan en billig dyne pludselig vise sig dyrere end kvalitetsdynen. Norling Bo fra Rødovre Centrum giver gode råd til den rigtige dyne.

Norling Bo i Rødovre Centrum har solgt håndklæder, sengetøj og dyner siden sommeren 2003, så de vi ved godt, hvad de taler om, når man kommer ind i butikken og spørger til deres produkter.

Ejerne Mette og Leif Hyldahl har erfaring fra internationale messer, men naturligvis også fra de kvalitative dynefabrikker i Danmark.
”Danmark producerer dyner i verdensklasse, så det er naturligt for os at tilbyde dansk producerede dyner,” siger Leif Hyldahl, der giver gode råd om dyner.
”Groft sagt er der tre slags dyner. Sommer-, vinter- og helårsdyne. I dag er de fleste boliger så godt isoleret, at en vinterdyne bliver for varm med mindre man skal bruge en varm dyne i sommerhuset i de kolde måneder. Ellers vil jeg anbefale en helårsdyne, for den vil være tilstrækkelig i de kolde vintermåneder.””Vi slider jo på dynen, når vi sover på grund af den sved, vi afgiver. Derfor bør vi udskift en dundyne efter 10 år, mens en fjerdyne holder tre til fem år. På den måde bliver kvalitetsdynen billigere på sigt,” siger Leif Hyldahl, der også anbefaler dundyner til allergikere og astmatikere, fordi dynen kan vaskes på 60 grader.

Man kan se det flotte udvalg på hjemmesiden norlingbo.dk

Større og bredere udvalg
Skal man se på dyner i Rødovre, er det altså værd at besøge Mette og Leif hos Norling Bo i Rødovre Centrum.

Selvom de har luksusdyner fra Ringsted Dun samt Quilt of Denmark til både 4000 og 5000 kroner, kan man sagtens få kvalitetsdyner 1000 kroner.
”For os giver det tryghed, når det er dansk. Ud over at vi har nemt ved at komme i kontakt direkte med producenten, så giver det os en mulighed for at have et mere bredt udvalg end man normalt ser,” siger Leif Hyldahl.
”Vi skal skille os ud og derfor sørger vi hele tiden for at have det nyeste indenfor branchen.

Derfor får man noget eksklusivt, når man handler hos Norling Bo i Rødovre Centrum.”

Kommentarer
Top