Kampene stiger i intensitet
RMB-soenderjyske_023_140918_BP.jpg

Metalligaen, fredag den 14. September 2018: Rødovre Mighty Bulls - Sønderjyske. #9 Riku Pitkänen

Riku Pitkänen fik en assist på Rødovres første mål. Foto: Brian Poulsen
ishockey Rødovres finske forward Riku Pitkänen mente, Rødovre og SønderjyskE spillede en tæt kamp med høj fart. ”Fra nu af og frem mod slutspillet bliver kampene hele tiden bedre, så det var en forsmag på, hvad der venter,” sagde Pitkänen, der gav manglende skarphed årsagen til nederlaget.

Riku Pitkänen var skuffet over nederlaget, men glædede sig samtidig over, at Rødovre viser tænder frem mod slutspillet og jeg mener, vi har en god chance til at komme langt i årets slutspil.
”Det var en kamp, der ligeså vel kunne være endt til vores fordel og jeg vil altid vinde, så selvfølgelig er jeg skuffet lige nu. Men vi manglede skarphed, når vi skabte de helt store chancer.”
”Jeg synes, det var en god kamp i et højt tempo, hvor man skulle være på 100% i hvert eneste skift, men sådan er det resten af turneringen. Fra nu af og frem mod slutspillet bliver kampene hele tiden bedre, så det var en forsmag på, hvad der venter.”

Han var ikke enig med Deres udsendte i, at SønderjyskE var spildominerende i det meste af kampen.
”De havde nok deres spil og dominerede i periode, men vi havde vores gode perioder, så jeg synes, det var en meget meget jævnbyrdig kamp. Den var i hvert fald intens og jeg glæder mig til vi snart skal møde dem her hjemme igen, så skal nederlaget revancheres. Det er helt sikkert”Den finske forward ser frem mod næste kamp mod Herlev næste fredag på udebane.
”Det bliver meget godt med en uges pause inden næste kamp og vi skal nok være klar efter nogle hårde træningspas. Jeg ser i hvert fald altid frem mod et lokalderby, så det bliver en sjov kamp, som jeg glæder mig til.”
”Mine forventninger er, at vi det bliver et jævnbyrdigt opgør, men vi har vores måde at vinde over Herlev  på, så jeg er sikker på, vi vinder. Men hvordan det forbliver en hemmelighed,” siger han og smiler.

”Når man, som Rødovre, ligger på mellemhånd med syv point ned til Herlev og syv point op til Herning, kigger man så op ad eller ned ad i tabellen?”
”Vi ser helt sikkert op ad i tabellen, for selvom Herlev er et godt hold i en ualmindelig jævnbyrdig liga, så tager vi stadig point, så de ikke henter os. Men det vigtigste er, at vi tager en kamp af gangen, for det er nøglen til vores succes,” siger Pitkänen, som pludselig slår over i dansk.
”Jeg forsøger at lære lidt dansk hver dag. Det er en udfordring, men det er sjovt at lære sproget,” siger han og mens vi small-talker videre, svarer han hver gang på dansk.
”Det er fedt at spille ishockey i Danmark og især her i Rødovre, for København er en fed by og jeg vil gerne blive i Danmark, for min kæreste og jeg holder meget af at være her,” siger den 27-årige finne på dansk.

Kommentarer
Top