Jonas Sass ”Der skete tre dejlige ting i aften”
RMB-soenderjyske_058_140918_BP.jpg

Metalligaen, fredag den 14. September 2018: Rødovre Mighty Bulls - Sønderjyske. #16 Jonas Sass

Jonas Sass kåret til månedens spiller, bragte RMB foran 3-2 i slutningen af anden periode, og leverede en god indsats. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Jonas Sass blev inden kampen mod Esbjerg Energy, kåret som månedens spiller af Rødovres Supporters.

Jonas Sass der blev valgt til månedens spiller af Rødovres Supporters, siger efter kampen mod Esbjerg Energy.
”Der skete tre dejlige ting i aften. At blive kåret til månedens spiller, at scorer og vinde kampen over Esbjerg. Det er den første overtidssejr, det var på tide, et mål oven i hatten, det er også på tide, og jeg er super stolt og glad for, at blive kåret til månedens spiller”.

Efter en tempofyldt første periode, så falder tempoet noget i anden periode.
”Vi prøver at følge game planen så vidt muligt, men vi må også anerkende Esbjergs spil, for de er gode. De ved godt hvordan man spiller hockey, og de er ved at komme i form. Vi havde momenter i kampen hvor vi så rigtig gode ud, og vi får lavet to powerplay mål i dag. Vi har desværre også momenter i kampen hvor vi ikke slår til, og det skal vi have fokus på de kommende træninger, men der var gode takter i dag” siger Jonas Sass og fortsætter.
”Hvor har vi ventet længe på en overtidssejr, det er ni gange helt præcis, at vi har tabt. Stefan Ridderwall har nogle fantastiske redninger i dag, og så syntes jeg også, at i spil tre mod tre der har vi spillet, selvom de har en stor chance, så er det os der har initiativet”.

Jonas Sass siger om den kommende kamp mod Herning Blue Fox.
”Vi har haft nogle tætte kampe mod Herning, udfaldet har været lidt til begge sider. Jeg føler vi er blevet snydt lidt i Herning, men det er som det er. Vi har spillet rigtig godt mod Herning, så det bliver en kamp der bliver fed at spille. Det er to gode hold, der har en fed historik.
Vi er nu i en situation hvor vi bliver nød til at kikke op ad, vi kan ikke nøjes med at sidde og være tilfredse, vi skal op og true Esbjerg og Herning. Det bliver nok svært, for der er langt derop. Vi har lavet for mange dårlige pointtab igennem sæsonen, men vi skal se om vi kan komme længere op i tabellen, og slås med i de resterende elleve kampe, det vil være fedt” slutter Jonas Sass.    

Kommentarer
Top