Annonce

Hidsig biljagt sluttede pladask
biljagt.jpg
41-årig mand fængslet for vanvidskørsel i Rødovre Foto: Mathias Øgendal
politi Politiet jagtede mandag eftermiddag en 41-årig mandlig bilist, der kørte hasarderet på Rødovres veje. Biljagten sluttede brat i Harrestrup Å, hvor manden blev anholdt i vand til anklerne. Manden blev i dag fremstillet i Retten i Glostrup, hvor han blev sigtet for at bringe andres liv og førlighed i fare.

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet en 41-årig mand frem til den 13. februar. Manden er mistænkt for at bringe mindst to borgeres liv eller førlighed i fare i forbindelse med vanvidskørsel i Rødovre mandag eftermiddag.
”Det er fuldstændigt uacceptabelt, at borgere skal risikere at miste livet eller førligheden, fordi en person groft tilsidesætter både færdselslovens regler og hensynet til andre, så jeg er tilfreds med at retten har valgt at følge anklagemyndigheden og varetægtsfængsle mistænke”, siger senioranklager Danni Richter Larsen.

Den 41-årige blev anholdt mandag eftermiddag kl. 1657, efter at han havde forsøgt at køre fra flere politipatruljer, men endte med at køre i Harrestrup Å. Inden manden blev anholdt er han mistænkt for at have kørt imod færdselsretningen, at have kørt over for rødt fire gange og at have kørt bil på cykelstier. Bilen manden kørte i var stjålet og manden er mistænkt for at køre påvirket af narko.

Heldigvis kom ingen til skade i forbindelse med vanvidskørslen, men Københavns Vestegns Politi opfordrer fortsat vidner til gårsdagens biljagt om at melde sig. Det kan ske på telefon 4386 1448.

Kommentarer
Top