Annonce

Guitarmanden vender ‘hjem’
DanAndersen-1.jpg
Der er komik i kulturhuset på torsdag, når Dan Andersen kigger forbi med sin guitar. Foto: Presse
stand up Komiker Dan Andersen har selvfølgelig sin guitar med, når han i et nyt stand up show lukker op for posen og deler ud af de personlige anekdoter om kærlighed, sorg og om at stå på vippen.

Viften får, på torsdag i næste uge, besøg af komikeren Dan Andersen, der med en fortid på Rødovre Gymnasium har en smule Rødovreblod i årene.
Dan Andersen nærmer sig med hastige skridt de 40 år og han gør derfor status over livet. I sit nye show ’På vippen’ kigger han tilbage på sit liv og de situationer, hvor han flere gange har stået på vippen og enten forsøgt at holde balancen eller gået til en af siderne. Dan Andersen skulle blandt andet holde balancen gennem en depression og køre fra sin seng på psykiatrisk hospital til scenen og underholde til Novo Nordisks firmafest.
I showet kommer publikum helt tæt på de tidspunkter, hvor det hele er ved at tippe. Fra mødet med den store kærlighed til den helt store sorg, da han midt i livet skal slukke for sin fars respirator.
“Det bliver nok på vippen at dele så personlige ting, men hey, showet bliver jo fremfor alt rygende skægt,” udtaler Dan Andersen.
Du kan se med torsdag den 24. januar klokken 20. Billetter kan købes på viften.dk

Kommentarer
Top