Annonce

Første overtidssejr til RMB
RMB-odense_062_111218_BP.jpg

Metalligaen, Ishockey: Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs, 11. december 2018. #33 David Suvanto

David Suvanto scorede to mål i powerplay. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt den første overtidssejr i tiende forsøg, over Esbjerg Energy, som efter de ti seneste kampe, er Metal Ligaens mest formstærke hold.
Rødovre Mighty Bulls – Esbjerg Energy
4-3
(2-1, 1-1, 0-1, 1-0)

03:06 1-0 David Suvanto (Matthias Asperup, Sebastian Bergholt)
13:05 2-0 David Suvanto (Sebastian Bergholt, Kim Johansson)
39:04 3-2 Jonas Sass
65:00 4-3 Edgars Treijs

17:18 2-1 Christian Wejse (Jesse James Mychan, Niklas Andersen)
29:25 2-2 Mark Delargo (Jannik Christensen, Austin Brady)
55:06 3-3 Sune Hjulmand (Jannik Christensen, Kim Karlsson)

Udvisninger:
01:37 Jannik Christensen, Esbjerg (Slashing)
12:00 Max French, Esbjerg (Roughing)

Skudstatistik: 35-35 (11-18, 14-7, 9-10, 1-0)

Rødovre Mighty Buls stiller op til kampen mod Esbjerg Energy, uden Kasper Jensen, Steffen Klarskov, Nicklas Carlsen, Nikolaj Zorko og Christian Larsen. William Rørth og Lasse Mortensen deltager begge på U-20 landsholdet i Canada.
Rødovre Mighty Bulls har forlænget aftalen med finske Riku Pitkänen for resten af sæsonen. Den oprindelige aftale løb til den 31.12.18. Med støtte fra RMBs sponsorer er det lykkedes, at forlænge aftalen.
RMBs supporter, kårede Jonas Sass til december måneds spiller.

Rødovres start femmer: Sebastian Bergholt, Julius Nyquist, Morten Andreasen, Thomas Olsen og Andre Pison. Stefan Ridderwall starter i mål, med Frederik Jakobsen som Backup.

Der var tryk på fra kampens start, og der blev afsluttet flittigt. Esbjerg fik to minutters straf allerede efter to minutter. RMB spillede et effektivt powerplay, hvor Matthias Asperup og Mads Eller have kvalificerede afslutninger. Umiddelbart inden gæsterne igen blev fuldtallige, sendte Matthias Asperup en pasning til David Suvanto, der med et slagskud, sendte pucken i nettet, til en tidlig Rødovre føring. Spillet vekslede, og de to keepere havde rigeligt at se til.
Midt i perioden erobrede Edgars Treijs pucken på blue line, og havde frit løb mod Esbjergs mål, men hans afslutning prellede af på stolpen. Umiddelbart efter, var Thomas Olsen tæt på med en styring.
Kampens anden udvisning, faldt efter tolv minutter hvor Esbjergs Max French fik to minutter for Roughing, mod David Suvanto. Rødovre spillede igen et godt powerplay, hvor David Suvanto med sin anden scoring gjorde det til 2-0, hvor der resterede syv minutter af første periode.
Der var fortsat meget fart på kampen, og kun godt spil af de to keepere Stefan Ridderwall og Mathias Seldrup forhindrede scoringer. Det lykkedes dog Esbjerg at få reduceret kort før periodepausen ved Christian Wejse, der scorede fra tæt hold. Efter scoringen, var Esbjerg meget tæt på en udligning. En første periode, hvor Rødovre leverede et overbevisende powerplay, og begge hold spillede med høj fart og intensitet.

Starten på anden periode, var ikke på niveau med første periode. Intensiteten var faldet betydeligt, og afslutningerne var af svingende kvalitet. Midt i perioden opstod der en løs chance foran Rødovres mål, og det udnyttede Esbjergs Mark Delargo til, at få udlignet. Esbjerg fik efter scoringen mere fart på skøjterne, og lagde et massivt pres i Rødovres zone. Hjemmeholdet kom tilbage, hvor Riku Pitkänen og Marco Illemann havde gode afslutninger.
Et minut inden periodepausen, opfangede månedens spiller Jonas Sass pucken i venstre side, og han sendte med et slagskud pucken i mål, til pausestillingen 3-2. En noget rodet anden periode, hvor der manglede vildskab og aggressivitet.

Det blev tempomæssigt, en behersket start på tredje periode. Der var spillet fem minutter da Jonas Sass havde en god afslutning, og to minutter senere, sendte Riku Pitkänen en pasning til Andre Pison, som sendt pucken tæt forbi mål. Midt i perioden, fandt Matthias Asperup med en fin pasning Rasmus Astrup, som var meget tæt på en scoring, i en periode hvor hjemmeholdet havde det spillemæssige overtag.
Esbjerg kom tilbage, da Jannik Christensen tog chancen fra Blue Line, og Sune Hjulmand styrede pucken i mål. Der blev ikke scoret yderligere i ordinær spilletid, så de to hold skulle ud i forlængelse.
Der blev ikke scoret i overtiden, så kampen skulle afgøres på straffeslag. Edgars Treijs afgjorde kampen, da han var den eneste, der omsatte sit straffeslag i mål. Rødovre vandt dermed sin første overtidssejr i tiende forsøg.

Næste kamp: Tirsdag den 8. januar kl. 19:00 får Rødovre Mighty Buls besøg af Herning Blue Fox, i Rødovre Centrum Arena.

 

Kommentarer
Top