Dobbelt guld til LM
RSIK_U15-2_LM-guld-e1548325712651.jpeg
RSIKs U15 fejrer Landsmesterskabet på egen is i Rødovre. Foto: Privat
ishockey Både Rødovres U13-2 og U15-2 vandt guld, da der i weekenden blev afholdt LM i Aalborg og Rødovre.

Sportschef Thomas Madsen glædede sig på børnenes vegne, men det var ikke LM-guldet, han viste udpræget glæde over.
”De to guldmedaljer er tegn på, vi er begyndt at tænke mere langsigtet i RSIK. Vi tænker mere i de værktøjer, vi giver spillerne end resultaterne. At vores overordnede mål giver resultatmæssigt succes på den korte bane, er fint, men det drejer sig om ikke om at vinde, men at spillerne bliver udfordret på det niveau, hvor de er,” siger Thomas Madsen. Han fortsætter:
”Men det er 100%, vi tænker mere langsigtet og ikke på resultatet i den næste kamp. Jeg er naturligvis glad på spillernes vegne, at de fik en god weekend, men jeg er faktisk mere glad for, de har haft en god weekend og har haft en god oplevelse med deres ishockey end for guldmedaljerne,” slutter han.

Finalesejre på 2-1
LM er en form for danmarksmesterskab for andethold, hvor der gives mere plads til de spillere, der ikke er så fremtrædende i hverdagen og de normale 1. kæde spillere må blandt andet ikke deltage.
At vinde LM er et tegn på en solid bredde i klubben, så RSIK har endnu mere at bryste sig af, da de vandt begge rækker.RSIK U15-2 vandt på egen is, da LM blev afholdt i Rødovre Centrum Arena. Rødovre vandt finalen med 2-1 over Hvidovre, mens det i semifinalen var blevet til en sejr på 5-4 over Esbjerg.

Hos U13-2 blev LM holdt i Aalborg, hvor finale-cifrene blev gentaget. RSIK vandt nemlig igen med 2-1 – denne gang var modstanderen Esbjerg, som ellers havde besejret Rødovre i en puljekamp med 2-6.
I semifinalen vandt Rødovre med suveræne 7-0 over Herlev, der senere kom sig over chokket, da de spillede sig til LM-bronze.

Kommentarer
Top