Annonce

Bolddrenge i en ny alder
de-grønne-avarta-glostrup1_.jpg

Fredagens U19 kamp bliver med voksne mænd som bolddrenge - måske der også kommer fans?

Fredagens U19 kamp bliver med voksne mænd som bolddrenge - måske der også kommer fans?
Der blæser en masse positive vinde i Espelunden for tiden og når klubbens u19 hold spiller kamp imorgen (fredag, red.), er det med bolddrenge fra U70, der måske skulle kaldes boldmænd.
Lige nu består bolddrenge på fredag af

 

Susanne Thomsen (Formand i klubben)

Michael Kofoed (Målmand på superveteran)

Peter Sohn (Spiller på superveteran, supermasters og tidligere førsteholdsspiller)

Ivan Holm (Spiller på superveteran , supermasters og bestyrelsesmedlem)

Der arbejdes stadig på at få flere med.

 

“Normalt er det vores divisionshold, som har bolddrenge og der er det som regel piger/drenge i alderen 11 til 13. Så vi synes derfor det kunne være sjovt med u70 bolddrenge til en u19 kamp,” siger Ivan Holm, der er bestyrelsesmedlem i Avarta.

Normalt når vi ser fodbold i tv eller på stadion er det bolddrenge i en alder fra 10 år og op til de 15 år, som render efter boldene, der ryger ud over stregerne, men sådan bliver det ikke hvis man skal se kamp i Espelunden fredag den 11. januar klokken 18:30 på kunstbanen. Det her kunne måske endda kaldes boldmænd, da boldhenterne er i den modne alder helt op til 70 år. De har dog lovet at servicere klubbens talenter med bolde hurtigst muligt i løbet af kampen.

”Vi vil gerne gøre en hel masse for vores unge mennesker indenfor de rammer vi nu har og der blev derfor tænkt meget ud af boksen. De skal føle vores opbakning, hvorfor vi aftalte det her med vores gammel mandsafdeling også kaldt U70,” lyder det fra Ivan.

 

Kommentarer
Top