Bliv bedre til at læse
ordblind_001_040119_BP.jpg

Nu kan få gode tips til læsningen derhjemme, når flere samarbejdspartnere sætter fokus på ordblindhed og læsevanskeligheder.

Læsearrangementet den 28. februar er ganske gratis og du kan tilmelde til ved at skrive en mail til thomas@aof.dk Foto: Brian Poulsen
læsning Tilmeldingerne til et stort arrangement om læsning og ordblindhed er begyndt at tage fart. Så meget, at at arrangørerne rykker arrangementet til den store sal på biblioteket, samt kommer med en ny dato, så endnu flere kan komme med.

Det bliver den 28. februar, du kan få gode tips til læsningen med dine børn og blive klogere på, om de måske lider af ordblindhed.
Arrangementet om læsning og ordblindhed på Rødovre Bibliotek er nemlig rykket til den 28. februar klokken 18, fordi flere vil kunne deltage.
Det er Rødovre Lokal Nyt, AOF, Ordblindetræning og Rødovre Bibliotek, som gerne vil sætte læsningen på dagsorden.
”Vi har derfor sammensat en aften om læsevanskeligheder og hvordan man kan hjælpe sit barn,” siger fagkonsulent, Thomas Framholt.
Det er muligt at reservere en plads allerede nu på thomas@aof.dk. Det er gratis at komme med til arrangementet, der handler om at øge læselysten i de små hjem, give forældrene gode tips til læsningen derhjemme og spotte ordblindhed i god tid.
”Så tag dit barn i hånden eller kig selv forbi alene og bliv klædt på til bedre læsning, der kan øge dit barns velvære og gøre opgaverne i folkeskolen nemmere,” lokker Thomas Framholt.

Kommentarer
Top