Biler i brand i Maglekær
politi_007_190516.jpg

En mand slap med livet i behold efter at være blevet stukket ned i et rækkehus i Carlsro.

To personbiler stod i nat klokken 01.30 i flammer i Maglekær. Politiet formoder, at bilbrandene var påsat. Foto: Arkiv
politi To personbiler stod i nat klokken 01.30 i flammer i Maglekær. Politiet formoder, at bilbrandene var påsat.

Københavns Vestegns Politi rykkede natten til onsdag ud til Kærene, hvor en sølvgrå Mercedes og en sort Audi stod i lys lue. Politiet oplyser, at brandvæsenet hurtigt fik kontrol over branden og at ingen personer kom til skade. Københavns Vestegns Politi har en formodning om, at branden var påsat og ordensmagten modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43861448/114.

Kommentarer
Top