Annonce

Andreas Kleczewski ”Vi spiller som et hold”
RFC-hvidovre_009_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Andreas Kleczewski

Dejligt at se, de unge spillere har taget ansvar siger, RFCs kaptajn Andreas Kleczewski. Foto: Brian Poulsen/Arkiv
Floorball Jeg syntes faktisk, at vi afgør sagerne i første periode hvor vi kommer foran 4-0, og så holder vi defensiven rigtig godt hele kampen, det er det der gør, at vi vinder den kamp, siger Andreas Kleczewski.

Rødovre Lokal Nyt talte med Rødovre FCs kaptajn efter sejren over Hvidovre Attack.

Hvordan oplevede du kampen mod Hvidovre?
”Jeg syntes faktisk, at vi afgør sagerne i første periode hvor vi kommer foran 4-0, og så holder vi defensiven rigtig godt hele kampen, det er det der gør, at vi vinder den kamp. Vi var skarpe i første periode, og holder det hele vejen igennem, men defensiven er rigtig vigtig for os i dag” siger RFCs kaptajn og fortsætter.
”Vi har det rigtig godt socialt med hinanden, og det bærer os frem i og med, at der ikke er nogle der slår op i banen, eller der er nogle der kun spiller sin egen kamp. Vi spiller som et hold, kæde for kæde, og alle er positive, lige meget hvad der sker, så det er rigtig positivt, at det er sådan tilstanden er nu”.

I har en del nye spillere, hvilke forventninger har du til holdet?
”Vi har forventningsafstemt tingene, og det er ikke mange træninger vi har haft, men de unge drenge de har taget meget ansvar, de har fået mere ansvar, og de viser også i dag, at de kan bære det. De unge spiller for holdet, og kæmper hele vejen og det er det der er det vigtigste fremadrettet, så det er dejligt at se.
Vi har fået en ny svensk spiller i truppen, Jacob Ohlsson, som var med til første træning i onsdags, og han er faldet super godt ind, og det kunne man også se i kampen. Han gør det simpelt og enkelt, og har tilpasset sig tingene rigtig fint, en rigtig dygtig spiller med et godt overblik” slutter Andreas Kleczewski.

Kommentarer
Top