Annonce

Andreas Kleczewski ”Det nye Rødovre viser en flot figur”
RFC-hvidovre_009_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Andreas Kleczewski

Andreas Kleczewski udlignede til 1-1 kort inde i anden periode. Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre FCs kaptajn Andreas Kleczewski, var godt tilfreds med sit holds indsats mod Sunds Seahawks, trods nederlaget.

Rødovre Lokal Nyt spurgte Rødovre FCs kaptajn Andreas Kleczewski, hvordan han oplevede kampen mod Sunds Seahawks.
”Jeg oplevede kampen meget positivt, det er selvfølgelig ikke særlig sjovt at tabe, men det nye hold, det nye Rødovre viser en rigtig flot figur. De nye der er komme ind, og de unge gør en rigtig god indsats, og alle kæmper sammen og gør det som vi har aftalt. Hvad resultatet så bliver, det er så hvad det er, men jeg syntes faktisk vi igennem hele kampen spiller fornuftigt og hæderligt, så jeg er godt tilfreds med, hvordan Rødovre leverede i dag”.

Efter jeres udligning til 1-1, så scorer Sunds to mål inden for et minut, ryster det jer?
Vores indstilling til kampen inden, der vidste vi at det ville blive mentalt hårdt, det der med at der kan komme skiftende føringer, men jeg syntes vi tackler det fint. Vi må ikke lukke to mål ind lige efter vi har udlignet, der skal vi lige sætte prop i og eventuelt komme foran der, men det er hvad der sker. Jeg syntes faktisk at vores gejst og vores indstilling er positiv hele vejen, det hjælper os godt, vi står godt sammen og der er ikke nogle der slår op i banen og laver unødvendige ting. Det er rigtig positivt at alle bidrager til indsatsen i dag, siger Andreas Kleczewski.

I skal spille pokalsemifinale mod Copenhagen den kommende lørdag, hvordan ser du frem til den kamp?
”Jeg tror, hvis vi har den tilgang som vi har til kampen i dag, hvor det er en holdindsats, og det er holdet der bidrager, så ser det godt ud. Det er holdet der skal vinde kampen, og ikke nogle enkelte der skal tro, at de alene kan gøre det. Vi skal stå sammen som hold, og vi skal stå tæt sammen” siger Andreas Kleczewski og fortsætter.
”Vi skal have rettet de fejl som vi laver i dag, dem skal vi rette op på i løbet af den træningsuge som vi har, så kommer vi til at stå stærkt, og jeg er forventningsfuld. Jeg tror sagtens vi kan gøre det godt mod Copenhagen, det ser jeg ikke noget problem i ” slutter Andreas Kleczewski.   

 

Kommentarer
Top