Annonce
Ældreboliger mister deres kælderrum
kaelderrum-broparken_004_191218_BP.jpg
Pia Ina Asmussen har sammen med de øvrige beboere lavet en underskriftindsamling for at få deres kælderrum bevaret. Foto: Brian Poulsen
læserbrev Kort efter jul mister vi beboere i Broparken 2A vores kælderrum, som vi har benyttet i mange år. 30 rum, hvoraf de 28 er fyldt. Kælderrummene skal nedlægges, fordi der er fundet fugt i enkelte af rummene. Fugten kommer formentlig fra ydermuren grundet manglende forskalling. Vores kælderrum erstattes ikke.

Det er trist, fordi det handler om vores personlige minder og om ejendele, der ikke er plads til i ældreboligen. Det har været trygt at kunne opbevare det i vores kælderrum. Alle her er naturligvis kede af det og urolige, nu hvor alt skal væk.
DAB har sendt os opsigelsen. De siger, at vi ingen rettigheder har. Ingen krav har på kælderrum, fordi det ikke er mærket af i kontrakten.
Vi finder det så urimeligt, vi er blevet lovet opbevaringspladsen uden forbehold, da vi flyttede ind, for nu at få stukket i næsen, at det står der ikke noget om nogen steder.
Vi prøver nu at tale til DAB’s samvittighed med en underskriftsindsamling. Måske ved de slet ikke, hvor meget det betyder for os?
At vi skal sige farvel til ejendele som vi troede, vi kunne få lov at beholde vores tid ud. Det er ikke pænt af DAB, synes vi, og det bliver da et trist nytår i Broparken.

Kommentarer
Top