Annonce

Tyrene endte som slagtekvæg
RMB_-_RSC_Kvartfinale7_230318_IN-27-of-47.jpg
Rødovre Mighty Bulls tabte klart i Rungsted fredag aften. Foto: Ian Nielsen/Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls løb fredag aften ind i en øretæve, da ‘Tyrene’ var på besøg i Bitcoin Arena, hvor topholdet fra Rungsted bød velkommen. Mighty Bulls tabte 7-1 og i morgen venter Rungsted igen.
Rungsted Seier Capital - Rødovre Mighty Bulls
7-1
(4-0, 3-0 ,0-1)

06:02 1-0 Tim Daly (Mattias Persson, Marcus Olsson) 
10:14 2-0 (PP1) Nikolaj Rosenthal  (Tyler Fiddler, Charlie Sarault)
14:00 3-0 Tim Daly (Frederik Høeg) 
14:19 4-0 Tyler Fiddler (Nikolaj Rosenthal, Tim Daly)
25:27 5-0 (PP1) Tyler Fiddler (Charlie Sarault, Simon Fredriksson)
26:31 6-0 Nikolai Gade (Simon Fredriksson, Tim Daly) 
38:36 7-0 Tyler Fiddler (Charlie Sarault, Simon Fredriksson) 

46:57 7-1 Steffen Klarskov Nielsen (Patrick Flügge, Dennis Christjansen)

Rødovres start femmer til dagens opgør: Marco Illemann, David Suvanto, Nicklas Carlsen, Steffen Klarskov Nielsen og Riku Pitkanen. 

Julius Nyqvist var vendt tilbage til Rødovremandskabet til dagens kamp, efter han har været skadet det sidste stykke tid.  

Rungsted kom flyvende fra start og det satte store spor i defensiven hos Rødovre. Gæsterne havde svært ved at stå imod det pres som Nordsjællændere lagde og det hele kørte for hjemmeholdet. Da Rødovre først var bagud 2-0 så det rigtig svært ud, men to store brændte chancer, kunne have givet Mighty Bulls en chance tilbage i kampen. Kort efter stod den i stedet for  4-0.

“Jeg er irriteret og sur, men mest af alt er det bare pinligt det her og der er ingen undskyldninger for det vi leverer i dag,” siger Matthias Asperup, der samtidig kigger frem mod hjemmekampen imorgen, hvor Rungsted kommer på besøg. 

“Vi skal glemme denne her kamp i dag og komme ud på en helt anden måde imorgen og gør vi det, så tror jeg vi tager de tre point,” slutter Asperup, der måtte tidligere i bad da han efter 21 minutters spil fik en Game Misconduct for Checking to the head.

Dårlige to første perioder
Kampen var afgjort halvvejs igennem opgøret, men alligevel var det som om Rungsteds konstante pres forsatte på en dag, hvor stort set intet fungerede for Rødovre. Mighty Bulls kunne finde oprejsning i at de holdte Rungsted fra at score i sidste periode, hvor gæsterne endda selv fik scoret.

“Der sker rigtig mange ting i de to første perioder som ikke er særlig godt fra vores side. De får momentum og trykker hårdt på og især i første periode får vi slet ikke fat i vores forsvarsspil og anden periode er plaget af et hav af dumme udvisninger for vores side, mig selv inklusiv,” siger kaptajn Morten Andreasen. 

‘Fansene betyder alt for os’ 
I en kamp som denne, hvor der var tæt på ingenting der fungerede for Rødovre, gælder det om at finde lyspunkterne frem. Rødovre havde igen flot opbakning af medrejste, der trods det klare nederlag sang deres hockeyidoler frem over isen. Og det giver store roserne fra spillerne af. 

“Vores fans betyder alt. De er der hver gang og de støtter os i medgang og modgang og det betyder alt for hele holdet, det kan jeg sige for alle drengene af, at det bedste for os, er vores fans,” siger Rødovres tekniske stjerne, Matthias Asperup, der bakkes op af kaptajnen. 

“Det er altid fedt at spille foran vores fans, og det hjælper os meget i en situation som denne og man finder lige nogle ekstra procenter frem,” lyder det fra Morten A. 

Debutkamp
Rødovre har lejet Christian Larsen i Gentofte, imens William Rørth er til U20 VM. Christian Larsen kom ind til hans debutkamp efter 26 minutters spil, hvor resultatet var 6-0.

Kommentarer
Top