Annonce

Smeden fejrer 25 år som borgmester
spadestik-erik-nielsen-borgmester-ørbygård-3.jpg

Rødovres borgmester har taget mange første spadestik i løbet af sine 25 år som borgmester. Her er det til udbygningen af Ørbygård.

Rødovres borgmester har taget mange første spadestik i løbet af sine 25 år som borgmester. Her er det til udbygningen af Ørbygård.
Jubilæum Du kan godt forberede dig selv på en velkomsttale i det lune hjørne af munterhedsskalaen, når Rødovres borgmester fredag den 4. januar fra kl. 13 til 16 fejrer sit 25 års jubilæum som borgmester i Rødovre Kommune.

Den 1. Januar er det præcis 25 år siden, at Rødovres borgmester satte sig på en stol i den arkitekttegnede byrådssal.
I dag er han dog mest kendt for at spejde ud af vinduet på borgmesterkontoret i den by, han vel sagtens kender bedre end alle andre i byen.
Hver eneste gang avisen her har et spørgsmål om alt fra et hul i en vej til en millionbesparelse, ved drengen fra Husum, der endte som borgmester i Rødovre præcis, hvad vi snakker om.
Den politiske interesse startede for alvor på Atlas DK, hvor han var faglig aktiv som tillidsrepræsentant og sikkerhedsrepræsentant. Han gennemgik Fagbevægelsens Tillidsmandsuddannelse (FIU). Han er i dag stadig medlem af Dansk Metal. I 1985 meldte han sig ind i Socialdemokratiet. I 1989 var han formand for Rødovre Ishockey Klub og stillede op til kommunalvalget, hvor han blev valgt ind. Han blev efterfølgende gruppeformand, viceborgmester og medlem af Økonomiudvalget har været borgmester siden 1994.
Ved det seneste kommunalvalg i 2017 stemte 4996 Rødovreborgere personligt på Erik Nielsen, så der er nok ikke plads til dem alle til receptionen, som kommunalbestyrelsen har inviteret  til i Kulturhuset Viften.
 
Manden med de mange personlige stemmer, som i 2017 modtog Ridder af Dannebrogordenen, fejrer 25 års jubilæum som borgmester i Rødovre. Den 4. Januar er der lagt op til lunefulde taler i Vifften.

Kommentarer
Top