Annonce

Overtids nederlag til Mighty Bulls
RMB-rungsted_113_291218_BP.jpg

Metalligaen, ishockey: Rødovre Mighty Bulls - Runsted Seier Capital 29/12/18:

Christian Larsen overtog målet sent i anden periode efter en skade til Stefan Ridderwall. Larsen var chanceløs på sejrsmålet. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre tabte for anden dag i træk til Rungsted. Denne gang i overtiden.
Rødovre Mighty Bulls - Rungsted Seier Capital
1-2
(0-1, 1-0, 0-0, 0-1)

27:08 1-1 (PP1) Julius Nyqvist (Rasmus Astrup) 

Udvisninger 

01:17 2 min Mattias Persson, Rungsted. (Slashing)

01:33 2 min Mads Eller, Rødovre. (Slashing)

03:21 2 min Joachim Holten-Møller, Rungsted. (Hooking) 

12:19 2 min Riku Pitkanen, Rødovre. (Slashing)

16:23 2 min Christoffer Frænell, Rødovre. (Holding)

25:54 2 min Tyler Fiddler, Rungsted. (Slashing)

28:36 2 min Charlie Sarault, Rungsted. (Tripping) 

38:07 2 min Nikolaj Krag Christensen, Rungsted. (Hooking)

38:07 2 min Tyler Fiddler, Rungsted. (Slashing)

38:43 2 min Riku Pitkanen, Rødovre. (Holding)

46:49 2 min Dennis Christjansen, Rødovre. (Late hit)  

58:37 2 min Nicklas Carlsen, Rødovre. (Slashing)

58:37 10 min Morten Andreasen, Rødovre. (Unsportmanlike Conduct)

2077 tilskuere til dagens kamp.

06:11 0-1 Marcus Olsson (Mattias Persson) 

60:36 2-1 (PP1) Marcus Olsson (Morten Jensen, Charlie Sarault)

Rødovres start femmer til dagens opgør: Julius Nyqvist, Sebastian Bergholt, Mads Eller, Steffen Klarskov Nielsen og Matthias Asperup. 

Rødovre skulle forsøge at rejse sig ovenpå gårsdagens store nederlag til Rungsted og det var samme modstander, Migthy Bulls skulle møde i dag. Rødovre kom rigtig fint ud til kampen modsat igår og det kastede også en udvisning af sig, til Rungsteds Mattias Persson, men powerplayet blev dog neutraliseret efter Mads Eller blev idømt en udvisning kort efter. 

En godkendt præstation
Spillet som Rødovre lagde for dagen, var flere niveauer over det de præsterede i går. Det var tydeligt at se på hjemmeholdets spillere, at de havde noget at revanchere ovenpå det store nederlag i går. Selvom Rungsted kom i front, forsatte Rødovre med at arbejde stenhårdt og det gav pote. 

I dag kommer vi ud og viser gejst og aggresivitet og de ting vi manglede i går og selvom de kommer foran bliver vi ved med at arbejde hårdt og får store chancer ud af det arbejde. Og så er det rigtig fedt, at vi får det i mål i powerplay,” siger Mads Eller ovenpå dagens kamp. 

Dyrebar udvisning
Rødovre blev ramt af en udvisning til Nicklas Carlsen med kort tid tilbage. Nicklas Carlsen stoppede en 3 mod 1 til gæsterne og fik en udvisning, en kontra situation som ikke måtte ske med så kort tid tilbage af kampen. Selvom Mighty Bulls holdte nordsjællænderne fra fadet perioden ud, blev det afgørende i den forlængede spilletid.  Rungsted fik kørt pucken godt rundt og Marcus Olsson kunne til sidst sende pucken forbi Christian Larsen i hjemmeholdets mål. Christian Larsen overtog målet efter at Stefan Ridderwall måtte gå skadet fra isen i slutningen af anden periode. 

Vi giver en 3 mod 1 situation væk med halvandet minut igen og bliver nød til at lave en udvisning, der bliver afgørende og det er lidt det vi skal have fjernet for at kunne vinde disse kampe. Lige nu er jeg selvfølgelig rigtig skuffet, fordi jeg synes vi fortjener de tre point i dag, men jeg er glad for det ene point vi får,” lyder det fra Matthias Asperup, der i dag spillede igen med den selvtillid som han er kendt for. 

To skadet spillere
Anden periode blev dyr for Rødovre, selvom de fik udlignet. Først måtte Stefan Ridderwall udgå med en skade og til slut i perioden måtte Steffen Klarskov skøjte fra isen med store smerter i skulderregionen, ingen af dem kom tilbage på isen i tredje periode.

Kommentarer
Top