”Ny” mand i spidsen for Avarta
thomas-hansen_avarta-b93_15_150913_BP.jpg
Thomas Westh Hansen er tilbage som cheftræner for Avarta. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Avarta har præsenteret klubbens nye cheftræner, der skal lede holdet til en plads i top-6 i foråret. Det er en gammel kending, der vender tilbage i skikkelse af Thomas Westh Hansen. Han har underskrevet en 2-årig aftale med klubben fra årsskiftet.

Da efterårssæsonen var gået på pause for Avarta, dukkede nyheden op, at Peter Benjaminsen stoppede med øjeblikkelig virkning og ledelsen i klubben blev sendt på en specifik opgave, at finde en ny cheftræner.
Rygterne har været mange, men nu har Avarta sat navn på træneren. Valget er faldet på Thomas Westh Hansen, der for cirka fire år siden stod i spidsen for holdet.
”Jeg har haft min daglige gang i klubben og det en klub med gode betingelser og et godt hold. Jeg kender folkene i og omkring holdet og jeg har altid været glad for Avarta,” lyder det fra Avartas kommende cheftræner, Thomas Westh Hansen.

Transferaktivitet
Den 44-årige træner forventer, at klubben kommer til at foretage sig noget i transfervinduet i den kommende måned.
”Der kommer til at gå et par stykker ud og et par stykker vil også komme ind,” lyder det fra tilbagevendte træner

Tysk inspireret fodbold med roser til Benjaminsen
Thomas kommer til med en spillestil, der vil ændre en smule på Avartaholdet, men ikke det helt store, en tysk inspireret spillestil.
”Den måde de kom i uvejr på i sidste sæson og så alligevel slutte af med ikke at tabe en kamp ud af de sidste otte opgør. Det er sgu godt arbejde af Benjaminsens og staben. Der kommer ikke til at ske en revolution af spillestilen, men selvfølgelig vil der ske en ændring i form af den spillestil, jeg vil have. Fremadrettet og aggressivt fodbold med højt pres, men samtidig også kunne spille ud fra bagkæden i form af fladt og direkte fodbold,” siger Thomas.

’Vi jagter så længe vi kan’
En stor bedrift for Avarta i foråret, hvis de formår at komme i den afgørende top 6. Holdet, der i store dele af sidste sæson, haltede efter fra start , kom tættere og tættere på mod efterårets afslutning og en plads i top 6 er, hvad Avarta skal ud og jagte, når det går løs den 10. marts i Espelunden mod Brønshøj.
”Selvfølgelig vil vi jagte de pladser, så længe det er realistisk. Vi ved godt, vi ikke har de bedste kort på hånden pt, men der er 18 point at spille om og vi skal selv spille mod en del af holdene, der ligger lige ved, ” slutter Thomas West Hansen.

Westh Hansen har tidligere været træner i Lyngby, BK Skjold, Herlev, Hvidovre og Avarta.

Kommentarer
Top