Julen kimer to gange i Grøndalslund
Panum.jpg

Panumkoret glæder sig til at synge publikum i Grøndalslund Kirke hele vejen ind i den rigtige julestemning

Panumkoret glæder sig til at synge publikum i Grøndalslund Kirke hele vejen ind i den rigtige julestemning Foto: Privat
Julekoncert Med to julekoncerter i samme weekend skruer Grøndalslund Kirke for alvor op for julestemningen i næste weekend.

Det bliver lidt ekstra hyggeligt for musikelskere og frankofile, når Grøndalslund kirke i wekenden den 15. og 16. december inviterer til hele to julekoncerter.

Lørdag den 15. december kl. 16 er der julekoncert med Panumkoret, der blandt andet synger Il est né, le divin Enfant og Den yndigste rose er funden.

”Panumkoret synger fransk og dansk musik til adventstiden. Panumkoret har de seneste år markeret sig som et af de bedste ikke professionelle kor og har mange spændende projekter og koncerter i både ind og udland. Panumkorets julekoncerter har altid været noget ganske særligt, som man med god samvittighed kan glæde sig til hele året,” fortæller kirke- og kulturmedarbejder Signe Bang Hansen. Der er gratis entré til koncerten.

 

Grøndalslundkoret på hjemmebane

Dagen efter, søndag den 16. december kl. 15, er det Grøndalslundkoret, der går på hjemmebanen med deres julekoncert.

”Koret fremfører den franske barokkomponist Francois Couperins Syng for Herren i en ny, udvidet og forbedret udgave. Der bliver lejlighed til at synge med på nogle af vore kendte og elskede danske julesange, og har man mere luft, kan man nynne med på engelske Christmas Carols eller velkendte Disneysange,” lover Signe Bang Hansen.

Grøndalslundkoret synger julen ind søndag den 16. december

Kommentarer
Top