Annonce

Hold nytår med tre gange Dreisig
Unknown-3.jpeg

Den 29. december kan du høre tre gange Dreisig i kirken.

Den 29. december kan du høre tre gange Dreisig i kirken. Foto: Presse
Nytårskoncert I Rødovre er vi ret velsignet af have så fine stemmer, som dem familien Dreisig øver i de lokale badeværelser med jævne mellemrum. Nu kan du opleve tre af slagsen, når Grøndalslund Kirke inviterer til nytårskoncert med 3 gange Dreisig.

Fra Det Kongelige Teater og alle mulige andre store scener har man fra tid til anden kunne opleve navnet Dreisig øverst på plakaten og forrest på de skrå brædder. Lørdag den 29. december kl. 15 er det i Grøndalslund Kirke, at det går løs. 

“Traditionen tro skal vi i år have nytårskoncert med familien Dreisig: Marie Dreisig, som vi har glæd af til mange søndagsgudstjenester, og hendes mor og moster: Elsebeth og Inge Dreisig,” afslører Signe Bang Hansen, der er Kirke- og Kulturmedarbejder i den flotte kirke.

Dreisigérne akkompagneres af pianist Thomas Rischel og der er afgivet løfter om en oplevelse, der både runder det gamle år af på en god måde, og varmer op til festen to dage senere.

“Vi lover, det bliver sjovt, flot, rørende og også festligt,” siger Signe Bang Hansen. 

Kommentarer
Top