Annonce

Historisk år i centeret
Kundemodeller1.jpg
I år er det kundernes yndlingseventyr, der bliver fortolket i juleudsmykningen, og så er fotomodellerne i alt markedsføringsmaterialet udvalgt blandt kundeskaren i centeret. Foto: Presse
vildt år "2018 har været endnu et spændende år i Rødovre Centrums historie med færdidgørelsen af Krystallen." Sådan starter familien bag centeret deres årlige julehilsen til centerets mange butikker. En hilsen, hvor det kommende salg spiller en stor rolle.

Hos Rødovre Centrum har årets julekampagne været inspireret af de besøgende. Kunderne har nemlig både valgt eventyrene, der er temaerne for udsmykningen, og så er de modeller i julens reklamer.
“I løbet af efteråret har vi kørt en konkurrence, hvor de besøgende kunne fortælle om deres yndlingseventyr, og hvorfor de mente, det skulle være en del af vores julekampagne. På baggrund af de indsendte bud udvalgte vi seks eventyr og inviterede vinderne til at blive modeller i kampagnebilleder og tv-reklamer, der netop tager udgangspunkt i deres eventyr,” fortæller marketingsdirektør Charlotte Andersen.
Hun kan konstatere, at Rødhætte og Tinsoldaten er blandt favoritterne.

Sælger centeret
For familien bag Rødovre Centrum, markerer 2018 samtidig slutningen på et eventyr. Udbygningen med Krystallen blev færdigforbundet med Galleriet, så vejen rundt i centret giver mulighed for at besøge endnu flere nye butikker, og så er centeret sat til salg, og det præger den julehilsen, de har sendt rundt til centerets mange lejere.
“Året har været skelsættende for os som familie, da vi har måtte træffe nogle svære beslutninger, for både os selv og for centret. Vi ved, at vi har valgt den rigtige vej, som vil fremtidssikre centrets gode udvikling i mange år fremover,” skriver brødrende Jesper og Torben Andreasen fra A/S Rødovre Centrum.
“Vi vil gerne takke alle vore samarbejdspartnere og ikke mindst vore dygtige og engagerede medarbejdere for året og årene, der gik. En fantastisk rejse, hvor vi i fællesskab fik udviklet noget helt unikt, der vil vise sig at være langtidsholdbart,” tilføjer de.

Kommentarer
Top