Rødovre Centrum afblæser salgsprocessen
krystallen-RC_001_020318_BP.jpg
Familierne bag Rødovre Centrum afblæser salgsprocessen Foto: Arkiv
aflyser salg Rødovres hæderkronede indkøbscenter er ikke længere til salg. Rødovre Centrums administrerende direktør, Jesper Andreasen, fortæller at det ikke har være muligt at finde den rigtige køber.

Familierne bag et af Danmarks ældste, største og mest populære shoppingcentre, Rødovre Centrum, har besluttet at afslutte processen om et muligt salg af centret. 

Det oplyser Rødovre Centrum i en pressemeddelelse.

Centerets direktør Jesper Andreasen konstaterer, at det på trods af interessen og Rødovre Centrums stærke position ikke har vist sig muligt at finde den rigtige køber, som ville videreføre centret i den rette ånd og betale en tilfredsstillende pris.

”Det har fra starten ligget fast, at vi kun ville sælge, hvis vi fandt den rigtige køber, som ville drive centret på den rette måde og selvfølgelig betale den rigtige pris. Det har ikke været muligt. Derfor afslutter vi processen nu i stedet for at forlænge den usikkerhed, som en salgsproces altid medfører for de mange interessenter – ikke mindst for medarbejderne og vores mange lejere,” udtaler Jesper Andreasen i pressemeddelelsen.

Ikke pressede på tid eller økonomi
Salgsprocessen blev annonceret ultimo august som en mulighed for et glidende generationsskifte i ledelsen af Rødovre Centrum, som gennem mere end 50 år har været ejet og drevet af familierne Knudsen og Andreasen.

”Der er heldigvis mange gode år i mig endnu, så vi kan afslutte processen og fortsætte med at koncentrere os om Rødovre Centrum. Som tidligere nævnt er vi hverken presset på tid eller økonomi for at ændre noget. For min egen del glæder jeg mig til mange gode år i spidsen for det center, som står hele familien nær. Så vi fortsætter udviklingen af Rødovre Centrum og tager os al den tid, der skal til, for at tilrettelægge et fremtidigt generationsskifte, når den tid kommer,” udtaler Jesper Andreasen.

Rødovre Centrum åbnede i 1966 som Danmarks første, større indendørs shoppingcenter og har lige siden dannet forbillede for kommende generationer af storcentre. Centeret er i de senere år blevet gennemgribende renoveret og udvidet og har modtaget talrige priser og kåringer, blandt andet som ”Årtiernes bedste shoppingcenter”.

Kommentarer
Top