Annonce

Nyt DM til CK Fix’er
WEB_Emma-vinder-DM-i-sprint.jpg
Emma Sophie Nielsen vinder spurten i 2. heat og fremtvinger et tredje og afgørende heat. Foto: Privat
banecykling Den blot 10-årige Emma Sophie Nielsen fra CK Fix kan kalde sig Danmarksmester, da hun i weekenden vandt DM i sprint på bane.

Der var flere ryttere fra CK Fix med hos U15 drengene, men de manglede fart i pedalerne, så de nåede ikke med i kvartfinalerne hverken i single eller teamsprint.

Bedste placering fik Adam Brandt Jakobsen med en 9. plads. Hos U17 blev Oskar Kromann Jensen nummer 12.

I klassen U13 piger var der sikkert DM-medaljer til CK Fix, for rødovrerytteren Emma Sophie Nielsen havde kun en modstander i denne klasse, som var Mille Estvan-Slonina fra Ringsted, der også var favorit til at vinde DM.

De to ryttere skulle ud i tre heat á tre omgange og Estvan-Slonina vandt, som ventet, første heat, men så svarede rødovrerytteren igen, da hun vandt andet heat med en hjullængde.

Dermed ventede en tredje og afgørende sprint, hvor Emma var mest cool.

Emma startede øverst i banen og lagde sig hurtigt foran Mille. Hun kørte en omgang i langsomt tempo for at gentage succesen fra anden heat. På den måde kontrollerede hun løbet og satte farten lidt op inden sidste omgang og trådte til.

Mille fulgte efter og kæmpede for at indhente Emma, men det var ikke nok. Emma vandt sidste sprint og kunne, til stor overraskelse, kalde sig selv Danmarksmester i Sprint på banen.


Danmarksmester fra CK Fix Emma Sophie Nielsen.

Kommentarer
Top