Nicklas Carlsen: Vi må ikke undervurdere Hvidovre
RMB-soenderjyske_017_140918_BP.jpg

Metalligaen, fredag den 14. September 2018: Rødovre Mighty Bulls - Sønderjyske. #71 Nicklas Beyer Carlsen

Nicklas Carlsen spillede en stor kamp mod Herlev Eagles. Foto: Brian Poulsen
Ishockey "Jeg forventer, vi kommer til at møde et hold der giver alt, hvad de overhovedet har", siger Nicklas Carlsen, inden mødet med Hvidovre Fighters på fredag i Rødovre Centrum Arena.

Nicklas Carlsen siger om sejren over Herlev Eagles.
”Vi har trænet godt i landskampspausen og vi har haft højt tempo på træningerne. Det synes jeg, vi tager med i kampen i dag og vi spiller en rigtig fornuftig kamp. Vi har ikke været tilfreds med vores powerplay, og vi har talt om, at vi skal tage mange flere afslutninger. Det får vi gjort i dag og så går pucken ind.”
“Det var rart at få gang i det, men jeg synes, vi kommer frem til mange gode chancer i løbet af kampen. Det ærgrer mig lidt, vi skal lukke fire mål ind, det synes jeg ikke, at kampen er til, men frem ad banen, var det rigtig positivt. Vi spiller til dels også godt defensivt, men det er nogle fejl, der gør, at de scorer. Men det er for meget, vi lukker fire mål ind, det er lidt ærgerligt,” siger Nicklas Carlsen og fortsætter:
“Det var rigtig vigtig med en sejr i dag, for det havde vi meget brug for. Nu har vi tabt i overtid i Herning og i overtid hjemme mod Esbjerg, Frederikshavn og Aalborg, så det var rigtig vigtigt, vi fik de tre point i dag.”

Om kampen mod Hvidovre Fighters på fredag siger Nicklas Carlsen.
”Vi kan på ingen måde undervurdere Hvidovre, selvom deres situation er som den er der ude (økonomiske udfordringer, red.). Man ved, at der som regel kommer en trods reaktion. Når det hele ser lidt sort ud, så har de måske steppet op. Selvom de har mistet deres kaptajn (Joonas Riekkinen, red.) indtil videre, så er jeg sikker på, vi kommer til at møde et hold, der giver alt, hvad de overhovedet har, så der skal vi være klar.”
“Jeg forventer, vi spiller med samme tempo mod Hvidovre, som vi gjorde i dag mod Herlev og holder angrebsspillet. Får vi elimineret de fejl, vi begik defensivt, som giver mål til Herlev i dag, så er jeg sikker på, vi har en rigtig god chance fredag,” slutter Nicklas Carlsen.

Kommentarer
Top