Mads Eller tæt på sæsondebut
RMB_-_RSC_Kvartfinale7_230318_IN-26-of-47.jpg
Efter en længere skadespause, er Mads Eller tæt på sæson debut. Foto: Ian Nielsen
Ishockey Efter en længere skadepause, er Mads Eller tæt på at få sæsondebut. Det sker måske allerede på tirsdag, i udekampen mod SønderjyskE.

Mads Eller, der er tæt på sæsondebut, efter en længere skadepause, siger om lokalopgøret mod Hvidovre Fighters.
”Jeg synes, det var en meget rodet kamp at se på for begge hold. Det var meget frem og tilbage. Der var en del udvisninger, så det prægede også kampen, så det bliver lidt svingende. Selvom det bliver en lidt blandet kamp, så får vi alligevel kæmpet os tilbage i tredje periode, får udlignet og sejren i overtiden. Det var rigtig fedt at se, at vi fik kæmpet os tilbage på trods af, det var en lidt blandet og sløset kamp.”

Om det svingende niveau, fra den gode kamp mod Herlev Eagles tirsdag til en tvivlsom indsats mod Hvidovre Fighters fredag, siger Mads Eller.
”Vi har tit talt om kontinuitet, og at kunne præstere godt i hver kamp. Det er helt sikkert noget vi skal blive ved med at arbejde med. Vi skal finde noget kontinuitet og ramme det høje niveau i hver kamp, så det ikke kun bliver i én kamp, hvor vi rammer niveauet og så bliver det først tre eller fire kampe senere, hvor vi rammer det igen.”

Annonce

Om kampen mod SønderjyskE på tirsdag, siger Mads Eller.
Det er altid fedt at spille i SønderjyskE, for der er mange mennesker og masser af lyd på lægterne. Det er et af de fedeste steder at spille i Danmark, så det kommer helt sikkert til at blive en fed kamp. SønderjyskE er et svært hold at spille imod, de har gjort det rigtig godt og ligger fortjent i toppen. Det bliver svært, det bliver en hård kamp og det vil være fint, hvis vi kan tage point med hjem fra en svær udebane,” slutter Mads Eller.

 

Kommentarer
Top