Annonce

Lav perleplader med Hama perler
33_pexels-photo-220455.jpeg
SPONSORERET INDHOLD Rigtigt mange børn og unge er vilde med at lege med perler og forsøge at lave flotte mønstre med perleplader. At lege med perler er en rigtigt god måde at fremme sin kreative udfoldelse, og derfor kan det være en rigtigt udviklende hobby at have for mange børn.

Hvad angår perler til børn, så er Hama perler blandt nogle af de bedste på markedet. Med Hama perler kan man lave alt lige fra helt almindelige perleplader til øreringe eller armbånd. Mulighederne er altså mange, når man kan arbejder med perler, og kun fantasien sætter grænser. På nettet findes et stort udvalg af billige Hama perler.

Tre forskellige typer af perler

Hvis man vil have fat i nogle perler fra Hama, så er der tre forskellige muligheder i forhold til størrelsen på perlerne. Det kan være vigtigt at få fat i den rigtige størrelse på perler til sine børn, så helt små børn eksempelvis ikke kommer til at spise perlerne.

Først er der Hama Maxi, som er den største serie af perler, der anbefales til brug af børn fra 3 år og opefter. Derefter er der Hama Midi, som anbefales at bruges af børn som er 5 år eller mere. Denne perletype er en rigtigt alsidig perle, som kan benyttes til at lave rigtigt mange forskellige mønstre og motiver. Den sidste perletype er Hama mini, som er den mindste serie af perler. Denne serie anbefales til børn der er 10 år eller ældre.

Stryg perlepladerne på den rigtige måde

Når man er færdig med sine perleplader, så skal man have perlerne smeltet sammen for at færdiggøre mønstret. Dette gør man ved at stryge perlerne med et særligt strygepapir fra Hama imellem perlerne og strygejernet. Men et godt tip i denne forbindelse er, at man i stedet kan bruge bagepapir, som kan tåle høje temperaturer.

Kommentarer
Top