Sporten kort skrevet
WEB_BK-vest_005_141018_BP.jpg
Bolden ruller den rigtige vej for BK Vest 1. senior her i efteråret. Foto: Brian Poulsen
Kort om sport Vi har set på serieholdene i fodbold og så er der stort taekwondo-stævne i Rødovrehallen på lørdag arrangeret af Hwarang.

Vest topper serie 4
BK Vest, der spiller i serie 4, vandt i weekenden med 1-2 ude mod Narashté, som holder til i Damgårdsparken i Ballerup og hidtil havde vundet alle deres hjemmekampe. Men BK Vest vandt kampen, da Bawan Colnadar scorede det afgørende mål i dommerens tillægstid. Dermed har BK vest lagt sig alene i spidsen.

BK vest næste kamp er hjemme mod nedrykningstruede Rosenhøj. Hjemme er på kunststofbanerne i Espelunden og der er kampstart på lørdag klokken 11.45.

Annonce

Tre mål på straffespark
B77 mødte i weekenden nedrykningstruede Bagsværd, der var på besøg på Hampen Park alias Valhøj Skole. B77, der er med i kampen om oprykning til serie 1, vandt sikkert 5-0. Det bemærkelsesværdige var, at de scorede tre mål på straffespark – eksekveret af tre forskellige spillere. Desuden scorede Bagsværd et selvmål.
Næste kampe er på lørdag ude mod midterplacerede Grønne Stjerne.

Rødovre for alvor i gang
Boldklubben Rødovre vandt i sidste uge med 5-0 over topholdet og den sejr blev i lørdags fulgt op af endnu en 5-0 (4-0) sejr, da de Rødovre besøgte Østerbro-klubben Heimdal. Begge hold havde 12 point inden opgøret, som altså blev vundet sikkert af gæsterne. Nicolai Emmerich blev dobbelt målscorer ellers blev målene fordelt på fire forskellige skytter, det første mål sendt i nettet efter tre minutters spil. På det tidspunkt var Heimdal reduceret til 10 spillere, da de fik en mand udvist i det første minut.

Topkamp på lørdag
Orient var oversidder i serie 3 i weekenden, men topper alligevel rækken. På lørdag klokken 11 venter topkamp mod Bytoften, for begge mandskaber gælder det, at de har vundet alle deres kampe på nær en, som er tabt. Vinderen af lørdagens opgør vil derfor lægge sig i toppen af tabellen sammen med Måløv. Kampen spilles på Rødovre Stadion, Elstedvej.

Ligger til nedrykning
Avartas 2. senior, der spiller i serie 1, tabte i weekenden med 4-1 ude mod Gladsaxe-Hero og røg dermed under nedrykningsstregen. På mandag klokken 18.30 spiller Avarta en vigtig kamp hjemme mod Hørsholm-Usserød, som Avarta kan få kontakt med via en sejr.

Landsholdskæmpere på hjemmebane
Hwarang Taekwondo Klub Rødovre afholder stort stævne i Rødovrehallen på lørdag den 20. oktober. Et stævne der varer hele dagen og hvor man blandt andet kan se alle Hwarangs landsholdskæmpere i aktion – også den Team Rødovre støttede Tobias Hyttel.
Tjek lørdag morgen på www.rnn.dk, hvornår han er i aktion.

Kommentarer
Top