Annonce

Spejdere sikrede Røde Kors godt resultat
IMG_0883.jpg

Rødovre Spejderne var med til at give Røde Kors et godt resultat i søndags.

Rødovre Spejderne var med til at give Røde Kors et godt resultat i søndags.
Landsindsamling Tusindvis af dørklokker ringede i søndags i hele Rødovre, da Røde Kors samlede ind til at hjælpe verdens fattige og nødstedte. I Rødovre fik mange flere end i resten af landet besøg, og det betød 73.343 kroner i bøtterne.

Søndage i efteråret er altid fyldt med landsindsamlinger. Det betyder aktivitet i de mange havegange og trængsel i opgangene. I resten af landet dog ikke så meget, som normalt, når Røde Kors samler ind den første søndag i oktober. 

Røde Kors oplevede på landsplan et stort frafald af indsamlere på selve dag, hvorfor mange desværre gik glip af at møde alle de glade og gavmilde borgere, der var med til at støtte op om Røde Kors’ arbejde i både ind og udland.

Annonce

Dette var dog ikke tilfældet i Rødovre, hvor borgerne viste sig fra deres gavmilde side og donerede ialt 73.343 kr., hvilket var en stigning på mere end 20 procent i forhold til året før. 

“Modsat den generelle tendens på landsplan, formåede vi at fastholde antallet af indsamlere ved hjælp af opbakningen fra folk der skyndte sig, at tilmelde sig få dage inden indsamling og ikke mindst Rødovre Spejderne der trådte til,” siger indsamlingsleder fra Røde Kors i Rødovre, Alejandro Diaz Rivera. 

Det er vi meget taknemmelige for og håber, at vi kan gentage successen til næste år,” tilføjer han. 

 

Mange støttede op

Foruden spejderne og indsamlerne, har flere lokale virksomheder og foreninger været en stor støtte for indsamlingen lokalt. Rødovregaard og Danske Bank i Rødovre Centrum lagde hus til indsamlingen, ligesom Rema1000 stillede både vand og æbler til rådighed som indsamlerne kunne nyde på turen, mens Rødovre Mighty Bulls doneret fribilletter til indsamlerne som tak for deres indsats. 

“Vi vil selvfølgelig også takke Lokal Nyt for at hjælpe med, at viderebringe disse nyheder til alle her i Rødovre. Det er vi meget glade for,” siger Alejandro glad. 

Kommentarer
Top