Annonce

Slotsbørn skal i teatret
boernehuset-slottet_001_021018_BP.jpg
For tredje gang i træk havde Børnehuset Slottet den højeste svarprocent i Rødovre Kommunes forældretilfredshedsundersøgelse. På billedet overrækker formanden for Børne- og Skoleudvalget, Flemming Lunde Østergaard Hansen (S), præmien til de glade børn, der kan se frem til en tur i teatret. Foto: Brian Poulsen
hattrick Rødovre Kommunes store forældretilfredshedsundersøgelse er overstået og den gennemsnitlige svarprocent endte på 71,5.

Institution med den højeste svarprocent ville blive belønnet med en børneteaterforestilling og for tredje gang i træk løb Børnehuset Slottet med sejren. Institutionen havde en svarprocent på imponerende 98,6 procent.
Rødovre Kommune gennemfører undersøgelsen blandt forældre med børn i daginstitution og dagpleje hvert tredje år og undersøgelsen danner grundlag for Rødovre Kommunes videreudvikling af børnenes hverdag.

Kommentarer
Top