Sådan kommer du i gang med e-cigaret
27_smoke-it.dk_.png
SPONSORERET INDHOLD Før du springer ud i e-cigaretter, så bør du kende til formålet med disse. De skal ikke ses, som noget, du uden videre begynder på. E-cigaretter skal derimod ses som et middel til at hjælpe med at stoppe med at ryge tobakscigaretter. Er du ryger og har prøvet alt muligt for at stoppe, men ikke e-cigaretter, så er det en mulighed, du kan prøve. Mange danskere har allerede benyttet sig af denne metode.

E-cigaretter er en overgang til at stoppe med at ryge. Hvis du for eksempel har svært ved at lave en kold tyrker, hvor du stopper fra den ene dag til den anden, så kan du bruge e-cigaretter.

Sådan virker e-cigaretter

En e-cigaret betegnes også som en el-cigaret eller en elektronisk cigaret. Den består af 3 dele:

  1. Et batteri
  2. En tank
  3. En coil

Tager man først batteriet, så er det genopladeligt, hvormed du kan bruge den samme cigaret igen og igen – i modsætning til tobakscigaretter. Du kan se, hvor meget strøm der er på den ved at se på måleenheden mAh. Således kan du se, hvornår den trænger til opladning.

Tanken er en beholder, hvor du kan påfylde e-væske. Den skal du løbende have nyt af. E-væske kan du få i alle mulige smage for eksempel:

  • Frugtige smage som jordbær, citron og appelsin
  • Flagermus smag ligesom i Haribo poserne
  • Kaffesmag
  • Lakrids smag
  • Og meget mere

I langt de fleste tanke er der isat en udskiftelig coil. Denne skal også skiftes ind i mellem. Når du køber en e-cigaret, vil der som minimum være en coil, så du kan komme i gang med det samme. Når du har skruet coilen og tanken sammen, så kan du starte med e-cigaretten. Hold knappen inde og sug damp ind, som du puster ud efterfølgende. Du kan finde butikker her, hvor du kan få e-cigaretter.

Kommentarer
Top