Annonce

Rødovre FC vandt lokalopgør
RFC-hvidovre_052_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Marko Krogsgaard, Michael Ejlerskov

Marco Krogsgaard blev RFC eneste målscorer i første periode. Foto: Brian Poulsen
Floorball Trods en svær start, og bagud 2-0 midt i første periode, lykkedes det Rødovre FC at vende et truende nederlag, til en sejr på 3-5 over Copenhagen FC. De to hold mødes igen på onsdag den 10. oktober i Rødovre Stadionhal.
Copenhagen FC – Rødovre FC
3-5
(3-1, 0-1, 0-3)

01:05 1-0 Robin Carlsson (Pontus Kozan)
11:17 2-0 Jonathan Carlsen
18:24 3-1 Martin Grønborg (Magnus Møller)

13:30 2-1 Marko Krogsgaard (Jannik Trolle)
27:44 3-2 Frederik Kobberup (Jannik Trolle)
41:22 3-3 Jannik Dalkvist
43:26 3-4 Rasmus Schjerlund Nielsen (Nicolai Børner)
56:57 3-5 Andreas Kleczewski (Rasmus Schjerlund Nielsen)

Udvisninger:
12:23 Martin Grønborg, Copenhagen (Obstruktion)
26:04 Jon Beck Povlsen, Copenhagen (10+2 min. Dårlig opførsel)
29:52 Mads Nørregaard, Copenhagen (Hårdt spil)
37:09 Emil Odfeldt, Rødovre (Låsning af stav)

Om kampen mod Copenhagen FC, siger RFCs sportschef Esben Larsen. ”Copenhagen startede i højt tempo, og kom foran allerede efter et minut, og midt i perioden bliver det 2-0. Marko Krogsgaard får reduceret i powerplay, men Copenhagen kommer på 3-1, i slutningen af perioden. En fortjent føring til Copenhagen efter første periode”.
Rødovre kommer ud som forvandlet til anden periode, fortsætter Esben Larsen. ”Der bliver lagt et tungt pres mod Copenhagens mål, men chancerne blev misbrugt og Rasmus Engelhardt i Copenhagens mål præsterede mirakler. Kort før periodepausen, trådte anfører Frederik Kobberup i karakter, og fik reduceret til stillingen 3-2 efter anden periode”, siger Esben Larsen og fortsætter.
”Rødovre starter godt. Med to hurtige scoringer af Jannik Dalkvist og Rasmus Schjerlund Nielsen til 3-4 i starten af tredje periode, kom Rødovre på sejrskurs. Vi spiller os frem til et hav af chancer” siger Esben Larsen, ”men skarpheden mangler og kampen ligger og vipper. Men så slår Andreas ”Sniper” Kleczewski til på en fin pasning fra Rasmus Schjerlund og sikre Rødovre en 5-3 sejr.

Rødovre startede ikke godt, men arbejdede sig godt ind i kampen med god disciplin og fight. Så alt i alt en fortjent sejr, men skarpheden skal blive bedre. Jannik Trolle leverede en rigtig god indsats og første kæden producerede et hav af chancer og den kun 17 årige Rasmus Schjerlund scorede det vigtige mål til 3-4 samt leverede en assist til 3-5 målet” slutter Esben Larsen.

Annonce

Rødovre FC spiller igen mod Copenhagen FC, når de to hold mødes på onsdag den 10. oktober kl. 20:00 i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer
Top