Annonce

RHs damer vandt igen trods vanskeligheder
RH_damer-KSI_028_230918_BP.jpg
Stinne Strøjr reddede to point til RH. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Det var ikke meget der fungerede, da RHs damer vandt 24-22 over Roskilde HK. Havde det ikke været for Stinne Strøjr i RHs mål, som holdt Roskilde fra scoring i 12 minutter i anden halvleg, havde RH ikke taget hjem fra Roskildehallen, med to point.
Roskilde HK – Rødovre HK
22-24
10-14

Katrine Clasen                         4 mål
Elisabeth Høyer                       4 mål
Hannah Jørgensen                  3 mål
Line Kejser                               3 mål
Sarah Kejser                            3 mål
Signe Schulz                            3 mål
Emilie Tautoft                            2 mål
Emilie Jørgensen                     1 mål
Amalie Rasmussen                  1 mål

Udvisninger:
Roskilde HK: 5
Rødovre HK: 4

Rødovres håndbolddamer, lagde bedst ud i kampen mod Roskilde HK, og kom foran 1-4 efter ti minutter. Roskilde kom tilbage, og fik reduceret til 5-6 midt i halvlegen, og stillingen var 6-7 med ti minutter til pausen. Fem minutter senere, havde RH øget til 7-12 og kort før pausen blev det 9-14 inden Roskilde fik reduceret til pausestillingen 10-14.
En første halvleg, hvor der ikke var meget der fungerede. Rødovre kunne gå til pause med en fire måls føring, og var det hold der begik de færreste fejl.

Rødovre kom forfærdeligt i gang med anden halvleg. Efter seks minutter havde Roskilde udlignet til 16-16, og stillingen var 20-20 midt i halvlegen.
Så trådte Stinne Strøjr i Rødovres mål i karakter, og præsterede den ene super redning efter den anden, tog to straffekast og holdt Roskilde fra scoring i 12 minutter, og lagde grunden til Rødovres sejr.
RH kom foran 20-23 inden Roskilde fik reduceret til 21-23. Line Kejser fik med sin scoring til 21-24, med to minutter tilbage af kampen, skabt den nødvendige afstand til, at Roskilde ikke kunne komme tilbage, selvom de fik reduceret til slutresultatet 22-24, med et minut tilbage af kampen.

Rødovre levede på ingen måde op til det niveau, der blev leveret i de tre foregående kampe. Der var ingen rytme i angrebsspillet, og der var problemer med, at spille sig frem til de helt store chancer.
Stinne Strøjr havde en flot redningsprocent, men også Ine Oldeide og Elisabeth Høyer leverede en god præstation.

Rødovre HK spiller igen, søndag den 21. oktober kl. 14:45 mod TMS Ringsted i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer
Top