Råd ’lukker’ bro ved Damhussøen
carlsro-langhus_002_121018_BP.jpg
Københavns Kommune har konstateret begyndende råd i gelænder og trædæk og har som konsekvens, i første omgang, valgt at spærre broen for bilkørsel. Foto: Brian Poulsen
damhussøen Sortebroen ved Damhussøen har kendt bedre dage. Københavns Kommune har konstateret begyndende råd i gelænder og trædæk og har som konsekvens, i første omgang, valgt at spærre broen for bilkørsel.

Afspærringen påvirker altså ikke cyklister og fodgængere, som fortsat trygt og zigzaggende kan krydse broen. Københavns Kommune oplyser, at hele broen står til udskiftning i 2021, men Teknik- og Miljøforvaltningen undersøger, om arbejdet nu kan fremrykkes. I mellemtiden vil forvaltningen forstærke brodækket, så broen kan åbne for arbejdskørsel igen.

 

Annonce

    

 

 

Kommentarer
Top