Annonce

Med den ene fod i vandet
loebeklub-roedovre-lokal-loeb_015_060117_BP.jpg

Rødovre Lokal Løb - løbeklub

På fredag er der sympatiløb med løbeklubbens formand Leon Skriver Hansen Foto: Arkiv
kom og løb med Normalt er det byens vildeste ultraløber, Leon Skriver Hansen, der løber forrest, når der er månedlig tur med byens mest sociale løbeklub, Rødovre Lokal Løb, men ikke på fredag.

Her er Leon på Bornholm, hvor han skal løbe først den ene vej rundt om øen, med den ene fod i vandet, og dernæst den anden vej, med den anden fod i vandet. På fredag mødes løbeklubben foran Det Gamle Hundebad på Rødovrevej og kipper med flaget for galskaben, når vi løber først den ene vej rundt om Damhussøen, og dernæst den anden. Det eneste våde, der bliver tale om, er dog de øl vi drikker i fællesskab bagefter på hundebadet. Find Rødovre Lokal Løb på Facebook og del begivenheden med dine tørstige og motionsglade venner.

Kommentarer
Top