Annonce

Ung mand lokket ned i kælder og bestjålet
politi_007_190516.jpg

En mand slap med livet i behold efter at være blevet stukket ned i et rækkehus i Carlsro.

Foto: Arkiv
politi Politiet hører meget gerne fra vidner i en sag, hvor en 20-årig mand fik tæsk og stjålet sine værdier efter at var blevet lokket ned i en kælder i Lillekær.

Københavns Vestegns Politi efterforsker i øjeblikket et gaderøveri fra Lillekær onsdag den 5. september, hvor en 20-årig mand blev tildelt slag og spark og fik stjålet sine værdier.
Politiet oplyser, at den 20-årige mand blev lokket ned i kælderen af fem gerningsmænd, som bildte ham ind, at de ville sælge hash. Gerningsmændene tog mandens pung og smykker og tildelte ham slag og spark, da han forsøgte at råbe om hjælp.    

De fem mænd beskrives som:
A: Mand af østafrikansk udseende på 16-18 år, 180-185 cm. og spinkel i kropsbygningen. Han var sort i huden, talte dansk og var iført en hvid trøje med lange ærmer. Kaldes Abdi.
B: Mand af østafrikansk udseende på 16-17 år, 160-170 cm. og kraftig i kropsbygningen. Han var sort i huden, talte dansk og var iført en grå hættetrøje.
C, D, E: Mænd af østafrikansk udseende iført sort joggingsæt.

Annonce

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Kommentarer
Top