To mænd fængslet for dødsvold
politi_korsdalsvej_øgendal.jpg
Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet to mænd i fire uger. De sættes i forbindelse med et overfald på Korsdalsvej den 5. marts, hvor et af ofrene efterfølgende afgik ved døden
politi En 33-årig britisk statsborger døde i marts måned af sine kvæstelser efter et overfald på et autoværksted på Korsdalsvej. I morges blev to mænd anholdt i Københavns Lufthavn og sigtet for grov vold med døden til følge.

To mænd er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger i sagen om dødsvolden på Korsdalsvej, hvor en 33-årig mand den 5. marts blev overfaldet ved et autoværksted og et par dage senere afgik ved døden på grund af sine kvæstelser.
Ifølge politiets efterforskning var der fem mænd, som overfaldt fire andre mænd på Korsdalsvej og Ifølge Lokal Nyts oplysninger var det uoverensstemmelser mellem to nabovirksomheder om fælles arealer, der førte til overfaldet.
To mænd sidder allerede varetægtsfængslet i sagen og i morges blev yderligere to personer anholdt i Københavns Lufthavn. De to anholdte ankom fra Tyrkiet efter forudgående aftale med politiet. De blev fremstillet kl. 10 i Retten i Glostrup og begæret varetægtsfængslet sigtet for grov vold og grov vold med døden til følge. Retten bestemte, at de indtil videre skulle varetægtsfængsles i fire uger.
En 24-årig mand er fortsat efterlyst internationalt i sagen.

Kommentarer
Top