Annonce

Suveræn start af Rødovre FC
BSPO8218.jpg
Der var masser at smile over efter storsejren på hele 12-3 over Hvidovre. Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre FC kom godt fra start i den nye sæson, og vandt med hele 12-3 over naboerne fra Hvidovre Attack FC, i en kamp, hvor hjemmeholdet var overlegen i alle spillets faser.
Rødovre FC – Hvidovre Attack FC
12-3
(4-0, 5-1, 3-2)

08:56 1-0 Frederik Kobberup (Brian Jensen)
11:56 2-0 Marko Krogsgaard (Emil Odfeldt)
13:49 3-0 Jeppe Juul Justesen (Emil Odfeldt)
15:06 4-0 Emil Odfeldt (Jannik Trolle)
20:06 5-0 Brian Jensen
25:26 6-0 Niklas Nordh (Andreas Kleczewski)
30:55 7-0 Andreas Kleczewski (Jannik Dalkvist)
34:53 8-1 Niklas Nordh (Marko Krogsgaard)
38:03 9-1 Andreas Kleczewski (Frederik Kobberup)
44:50 10-1 Andreas Kleczewski (Jannik Dalkvist)
46:42 11-2 Jannik Dalkvist (Andreas Kleczewski)
48:35 12-3 Emil Odfeldt (Jannik Trolle)

33:52 7-1 Mads T. Larsen (Patrick Falkenberg Møller)
46:29 10-2 Martin Jensen (Mathias Thorsen)
47:08 11-3 Simon Kristensen

Udvisninger:
15:06 Casper L. Christensen, Rødovre FC (Hårdt spil)
31:13 Casper L. Christensen, Rødovre FC (Ukorrekt slag)
33:48 Mathias Thorsen, Hvidovre Attack FC (Obstruktion)
54:41 Jannik Trolle, Rødovre FC (Hårdt spil)

Rødovre FC, åbnede den nye turnering i Uni hoc Floorball Ligaen, mod naboerne fra Hvidovre Attack FC.
Rødovre lagde pres mod gæsternes mål fra start, og Hvidovres keeper Christian Sørensen havde travl start. Midt i perioden blev det 1-0, da Brian Jensen fandt en fri Frederik Kobberup, der sendte bolden i mål, til en fortjent føring. Så gik det stærkt. Tre minutter senere blev det 2-0 da Marko Krogsgaard tog chancen fra distancen, og sendte bolden op i målhjørnet. Jeppe Juul Justesen øgede til 3-0 på Emil Odfeldt pasning og kort efter kom Emil Odfeldt selv på scoringslisten, da Jannik Trolle sendt den målgivende pasning. En ensidig første periode, hvor Rødovre FC var totalt spilstyrende.

Anden periode var kun tyve sekunder gammel, da Brian Jensen opfangede en løs chance foran gæsternes mål, og øgede til 5-0. Det blev 6-0, da Rødovres spillende træner Niklas Nordh elegant lagde bolden op i nettaget med et håndledsskud. Fem minutter senere blev 7-0 da Andreas Kleczewski sendte en pasning fra Jannik Dalkvist i nettet. Hvidovres Mathias Thorsen fik to minutters straf for obstruktion midt i perioden. I indertal, får Hvidovre tilkendt et frislag, hvor Patrick Falkenberg Møller finder Mads T. Larsen, som first timer bolden i mål til reducering 7-1. Blot et minut senere, blev det 8-1 ved Niklas Nordh og kort før pausen gjorde Andreas Kleczewski det til 9-1.
En anden periode, hvor hjemmeholdet fortsatte den markante dominans, hvor gæsterne løb forgæves, i hjemmeholdets hurtige pasningsspil.

Annonce

Unge Oliver Have kom i mål fra starten af tredje periode, og havde flere gode redninger. Hjemmeholdet skruede ned for tempoet, og Hvidovre kom bedre med i spillet. Fem minutter inde i tredje periode, øgede Andreas Kleczewski med sin tredje scoring til 10-1. Hvidovre fik reduceret til 10-2 inden Jannik Dalkvist scorede til 11-2. Hvidovre fik reduceret til 11-3 ved Simon Kristensen, inden Emil Odfeldt med sin anden scoring til 12-3, lukkede den målrige og underholdende forestilling, hvor spændingen om udfaldet forsvandt allerede tidligt i første periode, da hjemmeholdet vor overlegen, i alle spillets faser.

De to hold mødes igen onsdag den 26. september kl. 20 i Avedøre Idrætscenter, i tredje runde af pokalturneringen.

Lørdag den 22. september kl. 15 skal RFC møde Sunds Seahawks på udebane.

 

Kommentarer
Top