Annonce

Smil til fotografen
kulturnatten2016_080_2_090916.jpg
Rødovre Fotoklub er klar til Rødovre Kulturnat og stiller igen i år op til portrætfotos på Rødovre Bibliotek. De bedste billeder vil blive vist i stor størrelse på Viftens facade, som man kan se i baggrunden til højre. Foto: Arkiv
portrætfoto Lokal fotoklub er klar til at zoome ind på det gode portræt og tager kvit og frit et skilderi af dig fredag aften.

Fotoentusiaster fra Rødovre Fotoklub får travlt på Rødovre Kulturnat fredag aften. Fra klokken 17 og fire timer frem står de nemlig klar til at skyde portrætbilleder på Rødovre Bibliotek af alle, der ønsker at få foreviget aftenen i den rigtige lyssætning og med professionelt udstyr.
De bedste billeder vil blive blæst op på Viften i stor størrelse. Hvis dit billede ikke bliver vist på Viftens facade, kan du selv printe dit eget portræt ud og hænge det op på væggen.
”Ud fra den serie af billeder, vi skyder, sender vi de bedste billeder direkte til folks mails, så de på den måde får et minde med hjem fra kulturnatten,” fortæller Gorm Skovsted fra fotoklubben.
Rødovre Fotoklub består i dag af 20 fotoentusiaster og tæller både personer uden den store kendskab til fototeknik samt halv- og helprofessionelle.
”Netop bredden i klubben er med til at gøre os til en dynamisk klub, med mange forskellige holdninger til, hvad et foto kan, skal og bør indeholde,” siger Gorm Skovsted, der ved, at han får travlt på fredag aften.
”Kulturnatten har altid været en aften, hvor vi har haft meget travlt. Hvis du kunne tænke dig at blive medlem, så kom forbi og få en snak og giv os gerne en hjælpende hånd i enten forberedelse eller på selve kulturnatten,” siger Gorm Skovsted.
Det vil ikke være muligt at bestille tid til et portrætfoto i tidsrummet fra klokken 17-20

Kommentarer
Top