Annonce

Sådan sætter mænd deres hår i 2018
beard-blurred-background-casual-842811.jpg
SPONSORERET INDHOLD Er du vildrede, om hvilken frisure du skal have i år. Du har haft den samme i mange år, og du har brug for, at der skal ske noget nyt. Og det kan kun gå for langsomt. Derfor får du i dette indlæg inspiration til hårtendenser for mænd i 2018.

Længere hår i siderne

Flere hårspecialister antyder, at længere hår i siden vil blive mere populært i 2018. I de senere år hidtil, har det ellers været en trend med kortere hår i siderne, men det skulle ifølge eksperter være ”so last year”. Med længere hår, er der flere muligheder for at sætte det. Man kan for eksempel redde det tilbage og have et forretningslook. Det er også blevet populært med mere tilfældigt hår, hvor det ser lidt rodet ud. Det hele skal ikke være så snorlige og perfekt, men dog kontrolleret.

Dertil er hatte totalt in i 2018, hvor det lange hår kan ses under. Spørg en frisør, hvilken frisure der kan passe til din ansigtsform, hvis du ønsker det langt, så du ikke risikerer, at det bliver mere kikset end smart.

Helt kort

Der er især mange, der tager den ”nemme” vej og bliver maskinklippet, så det er ultrakort. Der er mange, der kommer ind i frisørstolen og ønsker, at det hele skal af i 2018. Hvis du ønsker at komme af med lokkerne, kan du enten gøre det ved frisøren, eller også kan du gøre selv med din egen hårtrimmer. Nogle mænd har desværre det problem, at de mister håret, som tiden går, og så vil de gerne have det hele af. Men ved at have helt kort hår, får man også mange ansigtstræk frem, som er en fordel.

Der er plads til selv at bestemme

Som med så meget andet i 2018, er der kommet meget mere mangfoldighed ind i billedet. Det gælder også ved valg af frisurer. Der er plads til, at du får grønt hår, hvis det er det du vil. Mange mennesker skifter også frisurer igennem livet, så der sker noget nyt i perioder af ens liv. De kan få lavet permanet krøller i toppen den ene periode og langt glat hår i en anden periode. Så bliver man ikke træt af det.

Kommentarer
Top