Annonce

Otte fra Hwarang er landsholdsboblere
image2-e1536240663876.jpeg
Forreste række fra venstre er det Louise Lungbaek, Cille Nielsen, Shantelle Mandoza og Mariam Mahnu Bagerste række fra venstre ses Ricki Farnes, Tobias Hyttel, Jalal Mahnu og Lucas Klint Foto: Privat
TAEKWONDO Talentmassen er uomtvistelig hos Hwarang, der har fået udtaget otte juniorer til det danske seniorlandshold.

Det er faktisk vildt, at Hwarang Taekwondo Klub Rødovre har fået udtaget hele otte juniorer til seniorlandsholdet, som en slags landsholdsboblere, men det er der en årsag til, ifølge landstræner Lennart Theilgaard.
”Af talentcentrene rundt om i landet, så er Rødovre i særklasse og det er ingen tilfældighed. Det arbejde, Hwarang har gjort gennem de sidste år, er nu ved at give konkrete resultater. Derfor har jeg valgt at have ikke mindre end otte kæmpere fra Rødovre optaget til prøve på landsholdet.”
”Selvfølgelig betyder det ikke, de alle er garanteret en plads på det endelige hold, men det er helt sikkert, at Rødovre har markeret sig som en klub helt i top, når vi taler om unge kæmpere med potentiale til noget stort,” roser landstræneren rødovreklubben, der også er støttet af Team Rødovre.

Landstræneren fortsætter de flotte ord og siger blandt andet:
”Jeg føler mig ret overbevist om, at Rødovre på en eller anden vis vil være repræsenteret, når vi i fremtiden, går efter de helt store medaljer.”
”Hos Hwarang har de formået at fastholde talenterne, men samtidig er rammerne omkring de unge stærke på grund af det sociale liv, fundamentet, støttepersoner, lederkompetencer kombineret med, at nogle af kæmperne allerede nu har opbygget international erfaring,” siger Lennart Theilgaard.

De otte kæmpere fra Hwarang er Louise Lungbaek, Cille Nielsen, Shantelle Mandoza, Mariam Mahnu, Ricki Farnes, Tobias Hyttel, Jalal Mahnu og Lucas Klint.

Kommentarer
Top