Annonce

Opskrifter: Start dagen med en forfriskende juice
beverage-chilled-citrus-1233319.jpg
sponsoreret indhold Hvordan kan du starte dagen bedre end med en forfriskende juice? Man kan lave mange forskellige slags, som også kan serveres til venner og veninder, som er på besøg en varm eftermiddag/aften. Eller hvad med juice til børnene, hvor de kan få et skud vitaminer , hvor grøntsager og frugt er skjult i drikken? Det er da lige sagen. Få opskrifter på forskellige lækre juice i denne guide.

Opskrifter på lækre juice med skjulte grøntsager

De kan fås i alle farver. Lilla, gule, orange, grønne, røde og så videre. Grunden til, at det er godt at lave sin egen juice, er, at du får alle fibre og vitaminer med, fordi de sidder i frugter og grønts faste dele. Ved at købe juice på karton får du forarbejdet juice, som ikke har alle de ekstra sunde fibre med. Når først en frugt er skåret op, mister den hurtigt dens antioxidanter, hvilket svækker dens ernæringsmæssige kvaliteter. Mangler du en juicer, kan du se nogle af de bedste i test her: https://test-saftpresser.dk.

Her er nogle opskrifter på juice, du selv kan lave:

  • Spinatjuice med ingefær og æble: Her skal du bruge 50 g. spinat, lidt friskpresset citron, 3 2 cm. frisk ingefær, 2 dl. æblesaft og ½ hørfrøolie. Bland med isterninger, så den bliver iskold.
  • Gulerodsjuice med ingefær: Få en power drik med en orange gulerodsjuice. Du kan lave den med 200 g. gulerod, 2 cm. ingefær frisk, 2 tsk. hasselnøddeolie og appelsinskiver.
  • Solbær og æblejuice: Med 200 g. æble, 1 friskpresset citron og 100 g. solbær. Så bliver den helt lilla og smagfuld.
  • Rødbedejuice med ingefær og appelsin: Brug 5 store rødbeder, 2 gulerødder, 3 cm. frisk ingefær og 2 appelsiner. Så får du en rød og flot drik.

Invitér veninderne til juice-party

Du kan invitere dine veninder over til forskellige juice i alle farver og måske endda servere nogle af dem med lidt alkohol i, hvis det er til fest en lørdag. Ellers kan du servere forskellige slags juicer til en lækker brunch, så der er noget at vælge i mellem. Det vil se helt overdådigt ud.

Kommentarer
Top