Frisurer og skæg for mænd i 2018
adult-automobile-automotive-839011.jpg
SPONSORERET INDHOLD Frisurer og skæg for mænd i 2018 I 2018 er der mange spændende frisurer for mænd, hvor der i den grad er gjort plads til fornyelse. Du kender godt det med at vågne op og kigge dig i spejlet og sige til dit spejlbillede: ”Åh, det er så kedeligt det hår. Kan der ikke snart ske noget nyt?”. Vil du gerne vide, hvordan dit hår kan sidde i 2018, så bør du læse med herunder.

Af med det hele

Der er flere og flere, som går ind i frisørsalonen og vælger at få taget næsten det hele af, så de har en meget kort frisure. Det skyldes særligt de mænd, som med tiden bliver tyndhåret, der derfor hellere ønsker, det skal væk. Fordelen ved at få det væk er også, at dine ansigtstræk bliver mere fremtrædende, og det giver en masse personlighed til dit look. Også skægget ryger af eller trimmes godt med en skægtrimmer i 2018. Se hvilke skægtrimmere, der er bedst i test her.

Eller omvendt: længere hår

I den anden boldgade er længere hår også på mode i 2018. Hidtil har det været populært med kort hår i siden og langt i toppen. Nu skal det i siden også være langt, ifølge frisører og stylister. Man kan gøre meget med lang hår. Det kan reddes tilbage og være meget ”seriøst”, hvilket er godt, hvis man har et arbejde, hvor man går fint klædt. Du kan også gøre det mere rodet og tilfældigt, men dog stadig kontrolleret, hvilket bliver en kæmpe trend i 2018. Det hele skal ikke være så perfekt.Hattebeklædning er desuden moderne for mænd i 2018. Herunder kan det lange hår også komme til syne, hvilket bliver en sammensætning, som vi kommer til at se meget af. Det er en god idé at blive rådgivet af en frisør til, hvilken lange frisurere der passer til ens ansigtsform, så det kommer til at passe spot on til dig.

You decide

Derudover er det langt om længe blevet mere udbredt, at mænd gerne må have forskellige frisurer. Vi skal ikke alle gå og være karseklippet, hvis det ikke er det, vi bryder os om, selvom det er det, som er moderne. Og det er også tilladt at skifte frisurer i perioder af ens liv. For eksempel er det måske rent praktisk rart med kortere hår om sommeren og længere om vinteren. Eller også trænger du måske ofte til at prøve noget nyt, da kan du skifte frisure ligeså tosset, som du vil.

 

 

 

Kommentarer
Top