Flere penge til Vestbad
vestbad_022_200217_BP.jpg

Vestbad

Den ikoniske 'høne' på trafiklegepladsen skal genopføres igen. Faktisk skal hele det historiske friluftsbad genopføres præcis som det blev bygget i 1958. Foto: Arkiv
vestbad Der er flere penge på vej til den store renovering af friluftsbadet i Vestbad.

Restaureringen af det fredede udendørsanlæg er tidligere blevet støttet med 31, 8 millioner kroner i gave fra Den A.P. Møllerske Støttefond og nu har Slots- og Kulturstyrelsen spyttet yderligere 500.000 i projektet. Med tilskuddet fra Slots- og Kulturstyrelsen på en halv million kroner vil den samlede anlægsbevilling udgøre 45,3 millioner kroner, da har Brøndby og Rødovre kommune i alt har bevilget 13 millioner kroner til restaureringen af friluftsbadet, der skal genopføres som det stod i 1958, da det blev indviet.