Tennisdamer rykkede op
Rødovre-Tennis_damer-sejrede.jpg
Nu er Rødovres tennisdamer klar til at spille 2. division både inden- og udendørs. Foto: Privat
tennis Rødovre Tennisklub havde en god weekend, da damerne rykkede op i 2. division og herrerne forblev i 1. division.

Rødovres bedste damer, som, vel at bemærke, er teenagepiger i alderen 14 til 19 år, rykker op i 2. division udendørs,” siger en stolt formand for Rødovre Tennisklub, Poul Lundberg Andreasen.

Oprykningen blev en realitet, selvom Rødovres damer tabte i den sidste runde med 0-4 til de suveræne puljevindere fra Gentofte.
“Det skyldes, at der oprettes en særlig 2. division for elite-reservernes 2. hold, som Gentofte rykker op i. Dermed bliver vi rækkens bedste ‘rigtige’ førstehold, da vi blev nummer to efter Gentofte,” siger Lundberg Andreasen. Han fortsætter:
“Vi har nogle talentfulde piger og nu skal der arbejdes på, at alle talenter bliver i stand til at vinde kampe fremover, for de bliver udfordret, når de skal spille 2. division både inden- og udendørs.”Herrerne forbliver
Der var spænding til det sidste i den jævnbyrdige 1. division øst, hvor tre hold sluttede med 15 point. Bedst af de tre hold blev Rødovre på grund af en bedre score, da de vandt med 5-1 i den sidste kamp, hvor modstanderen var bundholdet Kløvermarken.

Efter de 4 singler førte Rødovre 4:0

  • Rasmus Schwarz vandt 6:4, 6:0 over Lars Abbat,
  • Mikko Malinen vandt 6:2, 6:4 over Morten Holm Henningsen,
  • Jonas Schwarz vandt 6:4, 6:2 over Claus Hansen,
  • Og Marcin Gosieniecki vandt 6:2, 7:5 over Marco Ecks.

“Vi førte 4-0 efter singlerne, men skulle vinde mindst den ene double for at sikre forbliven i 1. division, da Birkerød åndede os i nakken. Mikko Malinen og Jonas Schwarz afgjorde det sikkert med en sejr på 6-2, 6-2, mens vores 2. double tabte efter match-tiebreak.”

 “Vi har tabt 10 ud af 11 tiebreak i sæsonen. Hvis vi i stedet havde vundet 10 match-tiebreaks, ville vi have spillet med om oprykning til elitedivisionen i stedet. Så afvikling af match tiebreak må være et fokusområde fremover,” siger Poul Lundberg Andreasen.

Kommentarer
Top