Annonce

Pride
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
Chrumme I Rødovre lyste vandtårnet i alle regnbuens farver, da man fejrede ”Priden” i hovedstaden. Efter min mening, en fin måde at vise på, at lige meget hvem du elsker, så er det accepteret.

Nå, men det er så ikke alle, der er enige i det til trods for, at vi skriver 2018 og ikke 1918 på kalenderen.
Jeg fulgte en debat på Facebook i anledning af, at Pia Kjærsgaard havde sagt nej til at flage med regnbueflaget fra Christiansborg. Der er seriøst mennesker i Danmark, som (stadig) mener, at homoseksuelle er syge og at de er afvigere (altså på den ufede måde). Jeg var ærlig talt noget rystet.
Der var så også mennesker som mente, at hvis man skulle have en Gay Parade, så skulle man også have en for heteroseksuelle. Jamen, for min skyld gerne. Op på en lastbil med dig Hr. Danmark og kør Vesterbrogade tyndt med et skilt: ”Jeg knalder min kone (altså når hun gider).”
Vi taler seriøst om mennesker, som (forhåbentlig) alle har gået i skole og er veloplyste. Jeg hørte granvoksne og meget lidt tiltrækkende mænd sige:
”Jeg skal bare ikke i nærheden af en bøsse. De skal bare holde fingerene for dem selv”.  Sorry, men uden at være
homoseksuel, så vil jeg mene, at risikoen for at en mand skulle lægge an på dig, er noget mindre end chancen for, at en kvinde skulle gøre det. Ja, og den chance er vi begge klar over er ikke-eksisterende!
Det er åbenbart stadig nødvendigt, at vi lyser vandtårnet op i regnbuefarver.
Endnu engang, vil jeg gerne fortælle om min nevø. Midt om natten for nogle år siden fik jeg en opringning fra Rigshospitalets Traumecenter, fordi min nevø var blevet slået ned.
Jeg drønede derind og fandt min nevø tæsket til ukendelighed. Seriøst, jeg kunne IKKE kende ham. Han var blevet slået og sparket i hovedet og de 4 voldsmænd havde, som kronen på værket, kastet en blomsterkumme i hovedet på ham. Resultatet var en hjerneskade og nedsat hørelse. Hvorfor? Fordi han er bøsse.
Eller den dag, hvor jeg havde været i byen med samme nevø og vi lige
fik en øl på hans fortrukne bøssebar. Jeg gik hjem, han blev. 1 time senere stoppede to biler uden for bøssebaren og 8 mand gik ind på baren og bankede løs på alt og alle med baseballbats.
Hvis man skal kalde nogle for syge og afvigere, så må det sgu da for helvede være de psykopatiske voldsmænd – som i øvrigt aldrig blev fundet!
Hvis man – seriøst – i 2018 mener, at homoseksuelle er syge og afvigere – så er Priden bare ikke stor nok eller ofte nok. Det eneste jeg mener at homoseksuelle er skyld i er, at Melodi Grand Prix ikke for længst er afgået ved døden.

Kommentarer
Top