Ølfestival på Rødovrevej
hundebadet.jpg
Sådan så det ud, da 'Det gamle hundebad' tidligere på året fik overrakt Danske Ølentusiasters ølmærke. På billedet ses bar- ejerne Denis Martin, med diplomet i hænderne, og Nete Christensen (tv). Foto: Privat
øllets dag Rødovres mindste og eneste ølfestival inviterer til quiz og håndbryggede øl på lørdag i anledningen af ’Øllets Dag’.

Lørdag den 1. september kan du gå på opdagelse i øllets Verden. Danske Ølentusiasters lokalafdeling fejrer ’Øllets Dag’ og det sker, selvfølgelig fristes man til at sige, med øl i stride strømme.
Den lokale ølbar på Rødovrevej, ’Det gamle hundebad’, modtog tidligere på året Danske Ølentusiasters fornemme kvalitetsmærke ’Dansk ølmærke’, som detførste udskænkningssted på Vestegnen og det er også på Rødovrevej, at fejringen skal foregå på lørdag.
Fra klokken 14 til 18 har du mulighed for at vælge mellem 20 forskellige hjemmebryggede øl fra det lokale gourmet-vandhul.
”I anledning af Danske Ølentusiasters 20-års jubilæum har vi, sammen med værterne Nete og Denis, inviteret lokale håndbryggere til at komme og præsentere hjemmebrygget øl, som man med garanti aldrig kommer til at smage igen,” siger Kim Danø, der er lokalformand for de københavnske vestegns-
kommuner hos Danske Ølentusiaster.
Kim er også selv ivrig håndbrygger og han vil også have et par nybryggede øl med på lørdag.
”Nysgerrige gæster vil formentlig kunne vælge mellem mere end 20 forskellige hjemmebryg, alle skabt af lokale hobbybryggere, som lægger megen tid, opfindsomhed og entusiasme i deres håndbryggede øl,” fortæller Kim Danø. For 50 kroner kan du smage fem forskellige eksempler på håndbryggernes kunnen.
Øllets Dag blev indstiftet af Danske Ølentusiaster i 2003, som Den Danske Øldag og Lokalafdeling Rødovre har siden starten fejret Øllets Dag forskellige steder i lokalområdet.

Kommentarer
Top