Ny danseskole satser på bredde og rendyrket danseglæde
Love2dance_bro.jpg
Som koreograf har Fritz Wehner, til højre, været med til at lave musikvideoen ’Glad’ for Rødovreartisten ’Bro’. På billedet står de to Rødovredrenge sammen med dansebørn fra danseskolen Love2dance, der var med i musikvideoen. Foto: Privat
dans Danseskolen Love2dance slår den 20. august dørene op på Tæbyvej. Bag skolen står danser og koreograf Fritz Wehner, der glæder sig til at vække danseglæden for byens børn og unge.

42-årige Fritz Wehner kender alle de forbudte trin og om to uger står han klar til at lære fra sig, når han åbner afdelingen af danseskolen Love2dance på Tæbyvej.
Fritz Wehner har danset professionelt i mere end 25 år og han har drevet sine danseskoler siden 2008. Åbningen af afdelingen på Tæbyvej bliver den femte i rækken og den kommer til at få ekstra stor betydning for den garvede danser.
”Rødovre er min hjemby, så jeg har altid ønsket at starte en skole op her,” fortæller Fritz om danseskolen, hvor der er plads til alle. Han kommer selv til at undervise i hip hop og understreger, at skolen er henvendt til bredden.
”Jeg ligger meget vægt på, at der skal være plads til alle. Vi har internatio-
nale dansere, der deltager til europamesterskaberne, men Love2dance er ikke en eliteskole. Vi er til for bredden og alle kan være med, uanset hvilke forudsætninger man har. Det handler om danseglæde, sammenhold og her på skolen skaber og lærer vi gennem glæde,” siger Fritz Wehner.
Dansesæsonen begynder den 20. august, men allerede lørdag den 11. august vil det være muligt at få lov til at snuse til omgivelserne på Tæbyvej 9, når skolen holder åbent hus fra klokken 10 til 12.

Kommentarer
Top