Mighty Bulls på rødt underlag
WEB_RMB_Tennis_holdbillede.jpg
Hele Mighty Bulls trup med trænere og direktør til internt tennisstævne arrangeret af Rødovre Tennisklub. Foto: Privat
Rødovre Tennisklub bød på tennis og grillhygge på deres anlæg, da de var værter for naboerne, Rødovre Mighty Bulls.

Cheftræner Magnus Bogren ønskede et ’ryste-sammen-arrangement’ i starten af august. Især for at opnå endnu mere holdfællesskab på tværs af aldre samt nye og gamle spillere i truppen.
”Carsten Nielsen, som sidder i vores spillerudvalg, spiller tennis og han kender blandt andet formanden for Rødovre Tennisklub, Poul Lundberg Andreasen og den vej igennem, er det her gode samarbejde kommet på benene,” fortæller direktør Bjørn Sørensen. Han fortsætter:
”Jeg må sige, tennisklubbens formand Poul Lundberg Andreasen er helt suveræn, han vil det her samarbejde, så vi giver en ishockeykamp til tennisklubben i løbet af sæsonen.”

Skovby og Suvanto
Mighty Bulls spillere dystede på fire baner i bagende sol fra klokken 14 til 18. Der blev spillet double og sammensætningen af parrene blev foretaget via lodtrækning.
”Der var faktisk ingen, som var svage. Alle kunne finde ud af at spille tennis, men der var selvfølgelig nogle, som stak ud som dygtige og det var da også fortjent, at David Suvanto og Frederik Skovby vandt turneringen. Det var i øvrigt foran Stefan Ridderwall og assisterende træner Daniel Rasmussen, da de mødtes i finalen,” siger Bjørn Sørensen.De to finaleteams er fra venstre sølvvinderne Stefan Ridderwall og Daniel Rasmussen, samt vinderne Frederik Skovby og David Suvanto.

Bortset fra tre småskadede spillere var alle Mighty Bulls spillere med i tennisturneringen, da Rødovre Tennisklub også havde leveret ketsjere.

Ishockey var det rigtige valg
Mathias Bau Hansen, som har skrevet kontrakt med Washington Capitals, samt Philip Shultz, der skal spille for den canadiske WHL-klub Victoria Royals deltog også.
”Mathias Bau spillede sammen med Jonas Sass. Selvom de gjorde et godt forsøg, så kan vi konstatere, at det var godt, Bau ikke valgte tennisvejen,” siger Bjørn Sørensen, der glæder sig over, der er indgået en aftale med Schultz og Bau.
”De giver et positivt aspekt til sommertræningen, når de træner med os indtil de rejser til Nordamerika,” slutter Mighty Bulls direktør.

Det var en varm fredag med op til 30 grader, så det var ind i skyggen, når man ikke var i kamp.

Kommentarer
Top