Annonce

Maskinpistol fundet i guitarkasse på Vestvolden
MPiGuitartaske.jpg
Efterforskningslederen tilføjer, at der er tale om et farligt våben, og han glæder sig over, at det nu er fjernet fra gaden. Foto: Politi.dk
politi  Københavns Vestegns Politi gjorde mandag aften et højst usædvanligt fund på Vestvolden. Skjult i en guitarkasse lå der en skarpladt maskinpistol og fire magasiner.

Takket være en snarrådig borger er der nu ét farligt våben mindre på gaden. En borger havde hørt ’knald’ fra området og vedkommende kontaktede derfor politiet, der senere gennemsøgte området med politihunde. Ved Rødovre Parkvej tæt på motorvejen fandt politiet guitarkassen under nogle blade. Maskinpistolen var skarpladt med 12 skud og i kassen lå der samtidig fire magasiner.    

Fundet efterforskes nu af Særlig Efterforskning Øst (SEØ), som er en efterforskningsenhed, der bekæmper kompleks og organiseret kriminalitet i Østdanmark.

Her roser man den årvågne borger og efterlyser andre vidner, som måtte have set eller hørt noget i området:

”Selv små oplysninger fra borgerne kan være betydningsfulde for politiet, og vi tager fundet ganske alvorligt og håber, den videre efterforskning fører til identifikation af den eller de personer, som har skjult våbnet i området. Har nogen set eller hørt noget mistænkeligt på Vestvolden nær motorvejen inden for de seneste dage, så hører vi meget gerne om det. Det gør vi også, hvis nogen i øvrigt har viden om maskinpistolen eller guitartasken, udtaler efterforskningsleder Espen Godiksen i en pressemeddelelse.

Vidner kan kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

Kommentarer
Top