Rødovres nye bykonge
BSPO6264.jpg
Verdens ældste sportstrofæ er landet i Rødovre Foto: Brian Poulsen
Eller-fest Bysbarnet og ishockeyspilleren Lars Eller fik en fyrstelig modtagelse foran flere tusinde mennesker på rådhuspladsen onsdag eftermiddag. Se billeder og video her

Rådhuspladsen var godt pakket og der lød et brøl fra de mange fremmødte, da Lars Eller med opsmøgede skjorteærmer løftede den store pokal over hovedet og viste trofæet frem for sin hjemby. Pokalen landede tidligere på dagen i Danmark og fra scenekanten fortalte Lars Eller, at han sammen med venner og familie fejrede genforeningen med at spise koldskål med kammerjunker af Verdens ældste sportstrofæ.
”Stanley Coldskål, mine damer og herre,” lød det vittigt fra ishockeykommentator Jimmy Bøjgaard, der var konferencier.

Annonce

Borgmester Erik Nielsen og den amerikanske ambassadør i Danmark, Carla Sands, roste Lars Eller til skyerne og da Lars Eller selv fik ordet takkede han byen og alle de mennesker der har hjulpet ham. Han løftede også sløret for et nystiftet legat, Lars Eller Legatet, som fremover skal hjælpe lokale børn og unge med at nå deres drømme. Efter fejringen på rådhuspladsen gik turen i åben vogn til Rødovre Skøjte Arena hvor festen fortsatte.     

Kommentarer
Top